Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Otvoreno pismo direktora Ekološkog pokreta Novog Sada

Skupštini grada Novog Sada

- odbornicima

Dame i gospodo odbornici,

Ne ulazeći u to kako i na koji način ste izabrani, jer su izbori sprovedeni na način u suprotnosti sa Ustavom, čl. 2. i 3, i sada ste u položaju da odlučujete u ime građana Novog Sada, o njegovom urbanom razvoju i zaštiti građevinskog nasleđa.

Zato sam dužan da vas obavestim da su Petrovaradinska tvrđava i Vojna bolnica prodati za 55 miliona dolara da bi se ,,na tom platou izgradila kockarnica kao u Las Vegasu, a umesto Vojne bolnice 18 spratni hotel, kako piše u priloženoj faks poruci međunarodnog organizovanog kriminala. Zato je muzički festival EGZIT i prebačen na Tvrđavu da bi izazvao urušavanje podzemnih etaža koje se već sležu i urušavaju.

Ja sam tu faks poruku međunarodnog organizovanog kriminala pročitao za govornicom na sednici Skupštine grada maja 1998. i time privremeno odložio ovaj zločin prema istorijskom nasleđu Petrovaradina, Novog Sada, Vojvodine i Srbije.

Ne moram da vam kažem da sam samo ja digao dva prsta za predlog opoziva predsednika Gradske uprave, jer je još tada Gradska uprava predata u ruke organizovanog kriminala, kao i danas.

Sprečio sam i drugi put rušenje Tvrđave kada je pokušana izgradnja hotela sa 5 zvezdica ,,na tom platou?, kako su kockarnici promenili ime, izazivajući fizički sukob (!) sa obezbeđenjem JP SPC Vojvodina kada je samo meni zabranjen ulaz u amfitetar na JAVNO razmatranje master plana hotela sa 5 zvezdica koje označavaju da hotel ima olimpijski bazen i kongresnu dvoranu sa 600 mesta ,,na tom platou?. To je bilo dovoljno da se javnost zapita zašto je i zbog čega nastao fizički sukob i tako je sprečena izgradnja ,,hotela? sa 5 zvezdica ,,na tom platou? i rušenje Tvrđave.

Sprečio sam rušenje Tvrđave i treći put kada je već započeto rušenje bedema na vidikovcu Tvrđave uzbunjivanjem javnosti zbog čega je uhapšen direktor Zavoda za zaštitu spomenika kulture, ali je ubrzo pušten, jer je Novi Sad predat u ruke organizovanog kriminala koji štiti svoje ljude.

Nažalost, sada se plan preuzimanja Tvrđave i izgradnja kockarnice ,,kao u Las Vegasu? sprovodi mimo očiju javnosti. Dve od pet obećanih podzemnih garaža iz faks poruke se već grade u samom centru Novog Sada. Jedna tik uz objekat Skupštine APV zbog čega je jedinstveni objekat Banovine narušen i trenutno mu preti urušavanje zbog čega je taj deo zapečatiran i zabranjen ulaz i boravak u njemu. Jedan most preko Dunava, od tri obećana u faks poruci, je već trasiran preko Šodroša na Ribarskom ostrvu na osnovu kriminalno usvojenog Generalnog urbanističkog plana, nasuprot volji i interesima građana Novog Sada koje formalno predstavljate.

Dužan sam da vas upozorim u ime građana Novog Sada i najuspešnije ekološke organizacije u Evropi, a van Evrope ih i nema bar ne u ovom obliku, da opisani zločin prema Novom Sadu rušenjem Petrovaradinske tvrđave, Vojne bolnice, Zmaj Jovine i Dunavske ulice, za koje je međunarodni organizovani kriminal izrazio zainteresovanost, neće proći. Građani Novog Sada će ga zaustaviti na ovaj ili onaj način. Svako ko je bio na bilo koji način umešan u ovaj zločin biće lišen slobode i procesuiran, bilo da je usvajao Generalni urbanistički plan ili odluke organizovanog kriminala koje su vodile ostvarenju ,,čvrsto donešenog sporazuma? o rušenju Tvrđave, Vojne bolnice, Zmaj Jovine i Dunavske ulice.

Jedini način da izbegnete navedenu odgovornost je da odmah po upoznavanju sa ovim upozorenjem i priloženim dokazima o namerovanom zločinu prema graditeljskom nasleđu podnesete ostavku na funkciju odbornika u Skupštini grada ili da poništite GUP i odluke koje vam je nametnuo organizovani kriminal koji vodi Gradsku upravu.

Uz poništavanje odluka organizovanog kriminala dodajte i poništavanje dozvole o izgradnji javne kuće u Limanskom parku zbog koje su u razmaku od 10 godina ubijena dva čoveka, na isti način, od strane istog čoveka i iz istog razloga, da se oslobodi prostor za izgradnju javne kuće.

Ne zaboravite, ovom parku gravitira 50.000 stanovnika Novog Sada!

Kako radili, tako vam Bog pomogao i deca vas se sećala!

Direktor

Nikola Aleksić, s.r.

podeli ovaj članak:

Natrag