Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

ULTIMATUM

Branko Dragaš

Narodnu Skupštinu su pretvorili u cirkus. Sve je bila loša predstava za zavedeni i povodljivi narod. Svako je izvodio svoje akrobatske veštine, kako bi ispunio vreme trajanja cirkusne predstave. Važno je bilo samo da se predstava održi i da se tako ispuni forma lažne demokratije. Mada je sve bilo namešteno, videli smo da pomahnitali Uzurpator nije mogao ni svoju ulogu da odigra kako treba.

Izbezumljen, preplašen i sateran u klupu, pokazao je svoje pravo radikalsko lice bahatog primitivca. Umišljen u svojoj istorijskoj misiji uništavanja Srbije, svojoj šizofrenoj politici služenja krstašima, ucenjen, kukavan, mekušast, banalan i jadana, bednik nije mogao da sakrije da mu se ruke tresu i da mu ne mogu da pomognu ni urlici i zavijanja čopora njegovih sledbenika.

Nisu mu pomogli ni dobijeni izveštaji BIA, koji se vode za svakog poslanika. Sve što je mučenik izneo je još više pokazalo njegov karakter hulje.Cirkusna predstava je dokazala da je predstavnička demokratija mrtva i da je treba duboko zakopati na smetište istorije.Svako ko ima gram zdrave političke pameti, ko nije korumpirani skot, bot ili član razbojničke bande naprednjaka, svako ko živi od svoga poštenog rada na tržištu, ko nije parazit i pljačkaš državnog budžeta, svako ko se nije prodao za poslanički mandat i ručak u skupštinskom restoranu, ko ne nastupa kao aktuelni masturbator na srećnim i drugim, strogo kontrolisanim televizijama, mogao je da vidi svu tragikomičnost totalitarnog režima Uzurpatora.

Moja ideja o bojkotu Uzurpatora i njegovih nameštenih izbora bila je opravdana. Danas se to najbolje vidi. Bojkot je bio najjače demokratsko oružje u borbi protiv obmane, manipulacije i prevare građana. Uzurpator se plaši jedino bojkota. Zna dobro da bi bojkotom bila ogoljena njegova nasilna vladavina i perfidna manipulacija.

Zato je sve učinio, smanjio cenzus, odrešio kesu i pristao na otvaranje medija za omiljene opozicionare, samo da izađu na njegove izbore, na kojima ih sigurno i ubedljivo pobeđuje.Pretpostavimo da ikebana opozicija nije bila glupa, potkupljena, da je imala političke pameti i istorijske odgovornosti za okupiranu državu, porobljen i siromašan narod, da je odbila bilo kakvu saradnju sa poludelim Uzurpatorom, da nije htela da igra njegovu prljavu igru, on bi danas bio potpuno sam u svom ludili. Ostao bi sam pred besom nervoznih krstaša. Izbori bi bili nelegalni i nelegitimni.

Građani bi podržali bojkot. Ne bi izašli na nameštene izbore. Ogolila bi se totalitarna struktura režima. Nekoliko meseci od lažnih izbora, srušili bismo takav odnarođeni režim. Ali, nažalost, to se nije dogodilo. Nije se dogodilo jer su lični interesi pojedinaca daleko iznad interesa države i naroda.Svest o interesu zajednice je poražena od pohlepne težnje pojedinca da sve prigrabi samo za sebe.

Predstavnička demokratija uspostavlja vladavinu ološa. Erih From je pisao o iracionalnom karakteru vlasti u ljudskom društvu, kada najgori idu gore i upravljaju ostalima u zajednici. Dobro organizovani i povezani ološ, prevaranti, pokvarenjaci, bitange, secikese i lažovi uspevaju da se nametnu neorganizovanoj većini u društvu. Tako nešto nije moguće u životinjskom svetu.

U čoporu vukova, vidim da su oni sada ponovo u modi političkog marketinga, nikada vuk predvodnik ne radi isključivo za sebe, nego mora da brani interese čitavog čopora. Ukoliko te principe čopora ne poštuje, drugi vukovi ga, uprkos svim njegovim manipulacija, rastrgnu. Ljudski rod je, nažalost, sklon manipulacijam i konformizmu.

Propala Zapadna civilizacija, koja je na početku velike društvene agonije, uspela je da zombira savremenog čoveka, da ga porobi, lobotomira, umrtvi, potkupi i pretvori u pohlepnog konzumenta. Ali, danas, kada je otpočeo drastičan pad životnog standarda Zapadnog čoveka, standarda koji je nastao na otimanjima, ubistvima, pljačkama i osvajanjima drugih naroda, pa, kada su to iscrpili, onda su, sedamdesetih godina prošlog veka, ukinuli zlatni standard i počeli su da štampaju lažni novac, lažni novac za lažni standrad, da bi danas, pod teretom neverovatno naraslih dugova, dospeli da potpunog finansijskog sloma.

U narednim nedeljama i mesecima prisustvovaćemo velikom buđenju prezaduženog čoveka na Zapadu, jer on ne može da izdrži toliki teret dugova. Konformizam je najbolje izrazila nesposobna premijeka okupirane Srbije, kada je izjavila da postoji opasnost da nam krstaši uvedu sankcije i da onda nećemo moći da idemo u šoping u inostrantvo. Podučili su je njeni strani mentori šta da kaže i kako da uplaši konformizam preplašenih malograđanera, koji su spremni da prodaju Kosovo i Metohiju za šoping izlet u inostranstvo.

Čitavu deceniju sam opominjao našu javnost da nas Uzurpator vodi u politički ćorsokak i da će morati, pritisnut od iznerviranih krstaša, jer im Ukrajina izmiče iz ruke, da ucene metiljavog Uzurpatora, kako bi, nakon neuspeha u Avganistanu i Ukrajini, pokazali da su još uvek moćni. Tako nam je stigao Ultimatum. To nije ultimatum Srbiji, nego veleizdajničkom režimu Uzurpatora. Ne može da se sedi na tri stolice, kako se naprednjački klovn hvalio da može sam da žonglira i da tako zabavlja krstaše u cirkusu. Račun je došao na naplatu. Poziv da odu u Imperiju u rastrojstvu: patrijarh, ministar spoljnih poslova, načelnik general štaba i komični prestolonaslednik, dokaz je da su krstaši i kauboji odlučni da primoraju Uzurpatora da prizna nezavisnost Kosova.

Svi ovi likovi naše propasti dobili su zadatak da pomognu Uzurpatoru u njegovoj veleizdaji. Autošovinisti su oduševljeni izdajom i hrabre Uzurpatora da ide do kraja. Više im ne smeta njegov kult ličnosti, totalitarizam, kriminal, uništavanje svih institucija i propast Srbije. Sve je to nevažno prema izvršavanju dobijenog zadataka - priznanju Kosova. Tako su građani Srbije ostali sami pred velikim istorijskim izazovom. Mislim da je cirkus u Skupštini jasno pokazao na koga Uzurpator računa u budućoj koalicionoj vlasti, koju će krstaši da aminuju.Ali, smatram da su se svi oni, ipak, preračunali i da politički događaji neće da idu tim tokom kako su oni zamislili.

Ruši se poredak američkog korporativnog fašizma i rađa se jedan potpuno drugačiji svet. Autošovinisti su toliko ostrašćeni u svom obožavanju Zapada, podsećaju me na indoktrirane komuniste, da postaju glupi politički idioti. Oni javno tvrde da Srbija mora da ide u EU, jer se podiže novi berlinski zid i ne sme Srbija da ostane izolovana u primitivnom svetu divljaka sa Istoka. Prosto je neshvatljivo da autošovinisti ne žele da vide šta se dešava u Evropi.

Ne vide dva miliona građana u protestu u Francuskoj. Ne vide milion nezadovoljnih radnika u protestima u Velikoj Britaniji.Ne vide svakodnevne proteste stotine hiljada građana po svim evropskim gradovima. Sve je to, ipak, tek samo početak velike tragedije, koja će da pogodi države EU. Oni, zapravo, ne znaju šta se u EU dešava. Oni nemaju ekonomske pokazatelje o propasti EU. Propasti koja je tek počela i koja će da se završi nestankom evra i rušenjem briselske vavilonske kule zla.

Uzurpator gura Srbiju da se ukrca na Titanik koji tone, samo da bi on kupio još malo vremena za svoje krađe, dok narod zna, zahvaljući nama koji nastupamo i pišemo, intuitivno oseća, da je EU velika prevara, da ona propada i da tamo ne treba da idemo. Sve ankete, dakle, pokazuju da građani neće da Srbija uđe u tamnicu zvanu EU, da neće da priznaju izdaju Kosova i Metohije i da ne podržavaju uvođenje sankcija Rusiji. Ali, Uzurpator i njegova korumpirana opozicija sve čine da ostvare namere naših vekovnih neprijatelja. Nasilno će da urade ono što im krstaši narede.

Videli smo kako je ta prevara uspevala u susednim zemljama, kada su ulazili u EU i NATO. Demokratija je pogažena, radi interesa naših okupatora. Ako su svi izneti parametri na našoj strani odbrane Srbije i srbskog nacionalnog interese, šta je onda problem da se smeni sadašnja vlast i da se izabere Vlada narodnog spasa, koja će, nakon godinu dana vladavine, pripremiti održavanje prvih slobodnih i fer izbora? Problem je što dobri i pošteni ljudi, koji vole Srbiju, ne shvataju da moraju da se udruže.Preko četiri decenije učestvujem u političkom životu, nisam političar, ne živim od politike, pa mogu da govorim, kao svedok tog tranzicionog vremena, šta nam se sve dogodilo.

Učestvovao sam od 1989.godine u stvarnju opozicije u Srbiji, dobro znam gde su pravljenje velike greške, ali tada, za razliku od današnjeg doba, postojala je volja i želja da se organizuje opozicija totalitarnom režimu. Danas, iskren da budem, moram to da napišem, jako je teško da dođe do ujedinjavanja rodoljubivih snaga na platformi za rušenje Veleizdajnika i njegovog kriminalnog režima.

Dolaze ljudi do mene, pričaju, kritikuju i obećavaju, ali ništa ne preduzimaju. Misle da se pričom završio njihov politički angažman. Gledam ih nastupaju u medijima i prepričavaju već prepričane priče, drže konferencije za štampu, potpisuju jalove apele i peticije, analiziraju već izanalizirane analize, objašnjavaju objašnjeno, prežvakavaju prežvakano, ali nemaju nikakva konkretna rešenja i ništa konkretno ne rade da se sadašnji režim sruši.

Gospodo drugovi, završeno je natapanje. Sada mora da se krene u - AKCIJU. Cilj udruživanja svih građana koji vole Srbiju,mora da bude oslobađanje Srbije od okupacije. To se jedino može da postigne rušenjem Uzurpatora i njegovog kriminalnog režima. Cilj promena mora da bude - stvaranje novog političkog i ekonomskog sitema. Pravimo novi SISTEM. To je suštinska razlika od svih ostalih lupetanja po društvenim mrežama, gde neki banalni likovi naše propasti iznose predloge o angažovanju korumpiranih političkih skotova, koji treba da budu neka, navodno, nova politička snaga.

Glupost! Gospodo drugovi, upamtite dobro, nama treba novi politički i ekonomski sistem. U okviru tog novog sistema, nama treba temeljan, konkretan i operativan Program za spas Srbije. Izvršioci tog programa će da budu -NOVI LJUDI! Koje ćemo da dobijemo na političkoj platformi, gde ćemo da glasamo za stručne, iskusne, sposobne i odgovorne ljude, koji imaju radnu biografiju.

Mnogo imamo takvih ljudi, koji su se povukli i koji neće da učestvuju u cirkusu. Neće da se uprljaju u političkom svinjcu, gde se valjaju sadašnji politički ološ vlasti i opozicije. Stvaranjem platforme za promenu političkog sistema, oslobodićemo se zle kobi srbske politike da biramo demagoge, poltrone, parazite, manipulatore, šibicare i lažove, već ćemo da biramo ljude od integriteta, koji imaju najbolje radne biografije. Ali, njih ćemo da stalno kontrolišemo.

Nikome ne verujemu! Samo sistemu permanentne kontrole i trenutne smenjivosti javnih službenika.Kako će im biti ograničeno da samo godinu dana mogu da se bave politikom, nakon čega se vraćaju na svoje poslove, sprečava se mogućnost stvaranja političke oligarhije, koja radi samo za sebe.Otvorena konkurencija će da dovede do kvaliteta.

Umesto lidera, vođa i stranačkih mafijaša, dobićemo stručne timove, koji mogu da rešavaju teška pitanja naše društvene stvarnosti. Stvaranjem neposredne demokratije i meritokratije, gde će građani da vrše stalnu kontrolu vlasti, jer ne prenose svoje biračko pravo na poslanike, izborom najboljih stručnjaka, koji će da upravljaju državom, dobijamo kvalitetan politički ambijent za brze i temeljne promene u društvu.

Jedini način da izađemo iz sadanjeg biblijskog siromaštva, koje će se iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, sve više da se uvećava, možemo da ostvarimo ako ZARADIMO bolji život. Ako moramo za slobodu da se sami izborimo, onda moramo sami da zaradimo bolji život. To je jedini put našeg sigurnog opstanka.Sve ostalo je prevara novih političkih manipulatora.

Građani su zasićeni lažnih obećanja i prevara. Za izvođenje ovog složenog društvenog preobražaja, rušenje Uzurpatora i njegovog totalitarnog sistema, te stvaranje novog političkog i ekonomskog sistema, potrebna je nova - ORGANIZACIJA! Koja će izvesti na ulice nekoliko stotine hiljada nezadovoljnih građana, koji hoće ovakve korenite društvene promene. Zato pojedinačni protesti ne mogu ništa da postignu. Uzurpator će sada da organizuje stotine pojedinačnih protesta, kako bi sve obesmislio. Ne izlazite na proteste, dok se ne udružesve rodoljubive snage u državi, koji će da se organizuju u jednu kolonu i koja će da slomi Uzurpatora i totalitarni režim.

Zapamtite, ponavljam, jedino čega se plaši Uzurpator je stohiljada ljudi koji budu došli da ga smene. Sve sam objasnio. Istorijska odgovornost naše generacije je da zaustavimo veleizdaju i da odbacimo nametnuti ultimatum. Srbija ima snage, znanja i sposobnosti da se sama, kako je to kroz istoriju radila, oslobodi okupacije i da zaradi bolji život.

Potrebna nam je danas KRITIČNA MASA za preobražaj Srbije. Nemoj da nasedate na manipulaciju okupatorskog režima da ništa ne možemo da uradimo. Sve možemo da uradimo! Niko nas u tome ne može da spreči. Svetska politička zbivanja nam idu na ruku. Svako treba da pogleda u svoju dušu i da, sam sebi, kaže - šta sam spreman da dam Srbiji?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane