Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

TEROR

Branko Dragaš

Ekonomske teme moram, nažalost, da pomerim u drugi plan pisanja, nakon sve većeg političkog ludila u državi. Političkog ludila koga sprovodi pomahnitali Uzurpator i Veleizdajnik. Njegova promašena politika je, nakon čitave decenije agresivne demagogije, maltretiranja, obmanjivanja, manipuliranja i laganja javnosti, došla, napokon, do kraja.

Sateran je u ćošak. Odnosno, precizno rečeno, sam sebe je doveo u politički ćorsokak.Na stranicama ovog magazina smo svi mi, koji smo dobro poznavali njegovu političku prošlost i njegove lične karakterne crte, od prvoga dana ukazivali zavedenoj javnosti da je on konvertit, patološki lažov, bolesni vlastoljubac, pohlepni karijerista, prevarant, ljigavac, hulja, sadista prema potčinjenima, poslušan i mekušast prema moćnima, da nema nikakvu političku ideju, da je opasan manipulator, koji je savladao sve veštine političkih špekulacija, da je doveden na vlast od strane krstaša da izda i proda Srbiju, da će uništiti državu i da nije sposoban da vodi Srbiju.

Tačnije, da će se njegova vlast završiti potpunim uništavanjem države i sluđivanjem naroda. Tokom čitave prošle decenije iznosili smo, iz broja u broj, sve njegove kriminalne radnje, finansijske krađe, promašene političke i ekonomske poteze, nenormalno zaduživanje i rasprodaju države, neprestalno kršenje ustava, okupljanje najvećeg ološa u društvu i postavljanje na državne funkcije, uništavanje svih državnih institucija i sprovođenje kolonijalne politike naših okupatora.

Svakom koji ima zdravu srbsku pamet, ne mora da bude dosadni, plaćeni i blentavi politički analitičar, bilo je jasno da je on doveden da ispuni sve namere krstaša i da će Srbiju, ako, ipak, ostane na vlasti, ako ga na vreme ne razvlastimo i pošaljemo u političku prošlost, njegova štetna vladavina jako skupo da košta.

Uprkos svim našim dokazima, apelima, opomenama, kricima i vapajima u pustinji duha, očajnom pokušaju da probudimo uspavanu i narkotizovanu demokratsku javnost, uprkos nameštenim suđenjima, kažnjavanjima od strane korumpiranih sudija, reketiranju magazina, otvorenim pretnjama, finansijskom iscrpljivanju, psihičkom zlostavljanju urednika, žrtvovanju za odbranu Republike od samovolje, tiranije, ludila i sve veće agresije sumanutog Uzurpatora, koji je izgradio kult ličnosti Kralja Ibija, naša demokratska javnost je ostala paralizovana, nezainteresaovana i odala se potrošačkom konformizmu, ubeđena da je pomahnitali Uzurpator nečiji tuđi problem.

Autošovinisti su likovali i javno su pričali da je on srpski De Gol, da će imati hrabrosti da prizna nezavisnost okupiranog Kosova i da će tako Srbiju da oslobodi teškog bremena političke prošlosti, da će otvoriti evropske perspektive i da će, uprkso svemu, Srbiju da uvede u bankrotiranu i raspadnutu EU. Autošoviniste nije uopšte morao da plaća da ga veličaju, jer oni su već bili na spisku briselskih komesara i na apanažama američkog korporativnog fašizma.

Budžetom za ovu godinu, pisao sam o tome, kada sam analizirao američki budžet, određeno je 55,6 miliona dolara za podršku autošovinistima u suzbijanju štetnog ruskog uticaja u Srbiji. Novac je došao. Vidimo po tome kako su se svi ujedinili u odbrani Veleizdajnika. Nikome ne smeta što je uništio Republiku i ekonomski upropastio državu i građane. Presudni trenutak je danas došao da mu se pomogne da potpiše ono što, prema Ustavu i istorijskom pravu, ne sme nikada da potpiše.

Posebno su mi odvratni estradne patriJote, salonsko-slavski nezaklani, profesionalni Srbi, koji se ubiše da nam, gostujući zajedno u emisijama sa balavim autošovinistima, ljubav se iznenada rodila, objasne kako je dužnost Uzurpatora da sam donese tešku odluku, da nikoga ne pita i da ga oni podržavaju u njegovoj izdaji.

Klasično, kako bi deca rekla, loženje ludaka. Podržavaju ga oni zbog svetele EU budućnosti. Ne možemo da ostanemo, kako napisa proračunati Đilas, dugogodišnji politički partner Uzurpatora, sa druge strane zida, koji se podiže prema sve snažnijem i moćnijem Istoku.

Nastupi ostrašćenih autošovinista i dobro plaćenih estradnih patriJota, nastupi iz veče u veče na svim emisijama, jer su dobili zadatak da lobotomiraju javnost kako bi se u narednim nedeljama sve što pre završilo, evropske integracije ne mogu više da čekaju, jasno pokazuju da oni, poput zadojenih staljinista, koji su verovali u nepogrešivost Kominterne, ništa ne žele da znaju šta se zaista dešava na bankrotiranom i porobljenom Zapadu.

Zaslepljeni propalom matricom o globalizmu, neoliberalizmu, kraju istorije, slobodama, tržištu, manjiskim i ljudskim pravima, oni ne želeda nikako da vide da je neoliberalizam bankrotirao i da milioni pobunjenih građana na ulicama Zpada traže spas od okupacije šizofrene, reptilske Familije i njenih zombiranih oligarha.

stanju društva i ekonomije na Zapadu smo u ovom magazinu pisali iz broja u broj, pa smatram da nema potrebe da sada na njih trošim vreme i prostor. Sve što smo pisali i predviđali se obistinilo. Uglavnom, Uzurpator i Veleizdajnik se našao zarobljen u ćošku svoje propale politike sedenja na tri stolice. Puzao je pred činovnicima krstaša, ležao je na prljavim briselskim podovima, dodvoravao im se pseće servilno na svakom koraku, ponižavajući našu državu i narod, crveneo se, mucao, oblizivao ispucale usne,tapšali su ga po leđima zlikovci Klinton i Bler, sprdajući se sa njim kao sa nekim uličnim zamlatom, dok je prema našoj javnosti bio okrutan, nemolsrdan, isključiv, surov, bahat, primitivan i nasilan.

Danas, kada je sateran u ćorsokak, kada je pritisnut od krstaša da ispuni sve što je obećao, kada mu prete i kada ga ucenjuju, on uvodi - teror! Uplašen i prestravljen, videli smo u cirkusnoj predstavi u Skupštini, gde ga je napala njegova izabrana opozicija, da se izbezumio, da su mu ruke drhtale i da je besmisleno klevetao svoje kritičare, sve po dostavljenom spisku BIA, odlučan je da brani otetu vlast od naroda po svaku cenu.

Uveren da će ga zaštititi surovi krstaši, spreman je da uradi sve što mu oni zatraže. Prvo, priznanje okupiranog Kosova i uvođenje sankcija Rusiji. Svi mediji su stavljeni u službu krstaša i izdaje. Maske su sve pale. Najgori politički ološ se udružio da spasi Uzurpatora. Više im ne smeta njegovo uništavanje Republike, Demokratije i Slobode. Ne smetaju im njegov kriminal i pljačkanje države i građana. Sve mu je dozvoljeno u nekoliko narednih nedelja, samo da potpiše izdaju Kosova i uvođenje sankcija Rusiji. Dozvoljeno mu je da laže i spinuje javnost da će Srbija nestati, ako se ne ispune zahtevi krstaša. Prevara!

Krstaši ne prete Srbiji. Krstaši prete njemu. Lično! Na to, naravno, imaju pravo. Poznato pravilo krstaša i mafijaša je da se uvek obraćaju onome sa kojim lično sklapaju dogovore. Uzurpator je dobio priliku da vlada, jer je obećao da će biti poslušan i da će ispuniti sve što su dogovorili. Nije ispoštovao dogovoreno. Logično je da ga oni sada pritiskaju.

Pustili su ga da uvede tiraniju, kult ličnosti, da krade i pljačka, da kriminalizuju čitavo društvo, da sve medije stavi pod svoju kontrolu, sve su mu, dakle, dozvolili samo da ispuni svoje preuzete obaveze. On je odugovlačio. Kupovao vreme. Kurvao se na sve strane. I neprestalno sve lagao. Nije shvatio poruku Abrahama Linkolna: „ Možete da lažete neke ljude sve vreme i sve ljude da lažete neko vreme, ali ne možete da lažete sve ljude sve vreme."

U jedanestoj godini njegove neuspešne i katastrofalne lične vladavine, račun dolazi na naplatu. Račun njegove promašene politike već plaćaju građani, ali sada je došao i on na red. Mora lično da plati račun.Videli smo da, od uvođenja višepartijskog sistema u Srbiji, totalitarna vlast propada nakon jedne decenije. Toliko dugo građani Srbije imaju strpljenja.

Uprkos svim našim ukazivanjima na pogubnu politiku totalitarne vlasti, bez obzira da li bila ratnohuškačko nacionalsocijalistička ili japijevsko šok - neoliberalna, dobili su čitavu deceniju da vladaju i pokažu koliko su nesposobni. Zato je moj predlog da se u neposrednoj demokratiji vladavine naroda ograniči svaka vlast na godinu dana i da im ne dajemo više prava da budu na vlasti duže od te jedne godine, jer svaka vlast se brzo kvari, dok apsolutna vlast dovodi to tiranije i terora.Uzurpator pravi ponovo pogrešan izbor. Opredelio se za - teror.

Pravi pretorijansku gardu od 5.000 specijalaca, misleći da tako može da obezbedi svoju tiraniju. Nije izučavao istoriju i ne zna da se pretorijanska garda, od rimske imperije, pa sve do, da ne idem predaleko, Miloševićevog doba, okretala protiv tirana i stala na stranu pobunjenog naroda. Hapšenje popularnog novinara na društvenim mrežama Dejana Zlatanovića, koji je, da sve bude još sramnije, invalid i optužba da je spremao državni udar i ubistvo predsednika države, zbog izgovorenih metafora na mitingu podrške

Srbima sa Kosova i Metohije, samo je dokaz potpune izbezumljenosti Uzurpatora. On više ne zna kuda udara. Pravi sve veće greške. Uplašen je za sebe, jer dobro zna kako su Milošević i Đinđić prošli u saradnji sa proračunatim i okrutnim krstašima. Pisao sam i tada da će ih skupo koštati ta saradnja, što se, nažalost, obistinilo. Istorija krstaša, stara više od milenijuma, pokazuje kako se oni obračunavaju sa pravoslavnim šizmaticima.

Rusija je danas žrtva njihove agresivne i pljačkaške imperijalne politike negiranja pravoslavlja i svih civilizacijskih različitosti. Uzurpator se u tom velikom, ratnom sukobu našao u nedoumici. Na koju stranu da se opredeli? Dogovor je napravio sa krstašima, koji su mu sve dozvolili i koji mu sada zavrću kragnu, dok ne ispuni sve njihove zahteve. Posle toga će ga, poput ispušene cigarete, baciti na zemlju i petom zgaziti.

Oni već imaju svoje nove igrače, koji su spremni da preuzmu vlast, samo čekaju da završe sa Uzurpatorom. Krstaši su ljuti, jer gube Ukrajinu i moraju svoj bes da pokažu nad okupiranom Srbijom. Krstaši i dalje veruju da će oni da vladaju svetom i da se ništa nije promenilo, dok razorni politički zemljotres uništava geopolitičku sliku sveta. Krstaši su ubeđeni da će oni Srbima da nametnu nove namesnike, koji će da budu operativniji i poslušniji od Uzurpatora. Ali, na svu sreću, svet se menja. Uzurpator to nije shvatio. I sada mora da pojede splačine svoje propale politike.

Na drugoj strani, uprkos gebelsovskoj propagandi Uzurpatora, autošovinista i estardnih patriJota, sva istraživanja pokazuje da ogromna većina građana Srbije ne podržavaju izdaju Kosova i Metohije, ne podržavaju uvođenje sankcija Rusiji i ne podržavaju ulazak Srbije u bankrotiranu EU.

Osiromašeni, prezaduženi, nezaposleni i izmanipulisani građani duboko u sebi osećaju, na osnovu drevne srbske intuicije, ko je u pravu, gde je pravda i ko se bori za slobodu čovečanstva od nasrtljivog i špekulativnog američkog korporativnog fašizma. Srbija je uvek bila na strani Slobode i Pravde, protiv nasilja, tiranije, pljačke i otimanje imperijalnih sila.

Terorom se ne može da promeni genetska svest Srba. Hapšenjima, pretnjama, zabranama, optužbama, cenzurama i manipulacijama Uzurpator samo dublje tone u svoju političku propast. Pre osam godina, kada je bilo potpuno jasno, posle tri godine njegove katastrofalne vladavine, napisao sam javno da je nesposoban da vodi državu i da mu je moj savet da odmah podnese ostavku.

Znam da čita sve ovakve tekstove. To mu je strast. Nije me tada poslušao. Evo, sada mu savetujem isto. Podnesi, čoveče, ostavku! Nesposoban si da vodiš Srbiju. Upropastio si državu i narod.Nemoj da ostaneš u istoriji upamćen kao izdajnik. Hiljade stručnjaka Vlade narodnog spasa, koju spremamo posle tvoga političkog pada, moraće temeljno da rade na spasavanju uništene države. Ucenjen si! Prete ti krstaši! Podnesi ostavku! Spasi sebe i Srbiju! Prepusti drugim ljudima da vode Srbiju. Ljudima koji znaju, koji nisu ucenjeni, koji su hrabri i koji mogu da nas izvuku iz ove nacionalne tragedije. Ima izlaza! Imamo rešenja! Ti si smetnja!

Srbiju i narod žrtvuješ zbog svoje pohlepe. Budi razuman, povuci se na vreme.Terorom ništa ne možeš da postigneš. Istorija jakobinaca je najbolji dokaz.Robespjerov slučaj je poučan. Terorom se ne može da spasi Srbija. O ciljevima i načinu spasa Srbije od okupacije i tiranije Uzurpatora, detaljno sam sve napisao. Nemam šta da dodam. Moram samo da ponovim, za sve usijane glave, koji rade za Službu, da otkažu poslušnost Uzurpatoru, jer podržavaju istorijskog gubitnika.

Nemojte da izvodite narod na ulice i tako namerno, planski, dogovorno sa Uzurpatorom, obesmišljavate neminovne proteste građana. Protesti moraju dobro da se organizuju i moraju da ih predvode ljudi od moralnog i stručnog integritete, kojima javnost veruje. Imamo dosta takvih ljudi.

Nema potrebe da nam pretite hapšenjem. Ne možete sve nas da pohapsite. Ne plašimo se da se borimo za Slobodu. Nisu nas uplašili ni oni pre vas, niti oni pre njih, niti komunisti. Na kraju svih krajeva, istina će da pobedi. Srbija se umiriti ne može. STOP TERORU - SLOBODA NARODU!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane