Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (260)

Ljudolovka u Srbiji

Srpski sudovi još donose presude „U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Ko je nova - stara ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše Vladimir Molotok, jer se urednik Milan Glamočanin opet teže razboleo

Vladimir Molotok

Svi Srbi su ratni zločinci. Ovu rečenicu je izrekao švedski tužilac Lars Hedval u sudnici u kojoj se odvijalo suđenje Miliću Martinoviću, optuženom za navodno učestvovanje u ubistvu 41 Albanca u selu Ćuška 14. maja 1999. Za ovo tužilac od postupajućeg sudije nije ni opomenut, iako je po zakonu protiv njega morala odmah da bude podignuta optužnica za širenje mržnje.

Milić Martinović je rođen 25. marta 1977. godine u mestu Vitomirica, kod Peći. Oženjen je i otac troje maloletne dece. Od novembra 1998. bio je radnik SUP-a Peć.

Posle strahotnog bombardovanja Kosmeta i Srbije, Milić Martinović je 2007. godine odlučio da ide trbuhom za kruhom. Obreo se u Švedskoj.

Tamo ga je sustigla ruka Nataše Kandić, koja ga je prijavila da je učestvovao u ubistvu Albanaca u selu Ćuška, kod Peći.

Prvostepeni sud ga je u montiranom postupku osudio na kaznu doživotnog zatvora, ali je Apelacioni sud u Švedskoj poništio tu presudu i oslobodio ga od svake odgovornosti. Tome je doprinelo i svedočenje Albanaca, koji su potvrdili da on nije počinio taj zločin.

Ljudolovka na Srbe traje i u Srbiji.

Hapšenjem na Sretenje (14. februara) petorice učesnika mitinga podrške Kosmetu i njegovom ostanku u ustavno-pravnom poretku Srbije, pokazala je strašno lice srpskog režima.

Pred sam kraj svog života i vladavine, Aleksandar Vučić se suočio sa posledicama svoje strahovlade. Punu deceniju gradio je svoju harzimu, smatrajući da je on Bog Sunca. Pljačkao je, bavio se najtežim kriminalnim poslovima. Podmićivao je svetske moćnike ogromnom količinom novca i poklonima, putovao je po belom svetu, tapšali su ga po ramenu. On je obećavao, sve je obećavao, smatrao je Si Đinpinga svojim bratom, te Erdogana, pa Makrona, Sebastijana Kurca, Angleu Merkel, kao i predsednika Ruske Federacije.

Srpski diktator u nestajanju je labilna ličnost. Brzo se uplaši. On nije spreman dočekao taj dan.

Vučić je pripreman za odlazak iz života i vlasti. Samo on to nije hteo da prizna sebi i drugima iz kartela.

Kada su mu saopštili da prizna nezavisnost Kosmeta i uvede sankcije Rusiji, on je, najpre, pružao otpor, raznim izgovorima, koji nisu zanimali one koji su ga na vlast doveli. Nije on samo dužan američkoj eliti, već i kineskoj, ruskoj, arapskoj, bratu Makornu...

Na kraju, šizofreni Vučić je pokušao samoubistvo, iznošenjem svog plana za Kosmet, pred Skupštinom Srbije. Dočekala ga je srpska opozicija, od koje on nije očekivao toliko kuraži. Ali i oni imaju svoje obaveze prema građanima.

Pravdajući se da mora da prizna nezavisnost Kosova i uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji, Vučić se suočio sa opozicijom koja je tražila da predstavi ko to od njega traži, kojim povodom i argumentima, jer po Ustavu Srbije, on nema nikakvo pravo da se tim pitanjima bavi!

Ubrzo, Vučić je suočen sa svojim lažima. Oglasili su se američki ambasador u Beogradu, potom francuski, nemački, koji su rekli da od njega njihove vlade ne traže ono što je on saopštio poslanicima. Potom je ruski ambasador potvrdio da o priznanju Kosmeta neće biti reči dok se ne završi rat sa Ukrajinom.

Vučićev kartel je u rasulu.

Već tri godine Europol i Tužilaštvo Evropske Unije, na čijem je čelu gospođa Laura Koveši, vodi istragu protiv balkanske mafije.

Spremni za optuženje su najviđeniji članovi Vučićevog kartela, koji se neće moći pozivati na svoje pasoše evropskih država.Ta hapšenja užasavaju Vučića. Prvi koji padne šaka evropskoj policiji, povešće u ambis i Vučića, brata njegovog i kumove.

Evropska komisija je postavila Srbiji ultimatum (pekluzivni rok) da do 15. marta ove godine dostavi izveštaj o utrošku sredstava koja su Srbiji dodeljena iz predpristupnih fondova, donacija, kreditnih linija... kao i izveštaj o utrošku sredstava dodeljenih iz fondova EU za kupovinu vakcina, respiratora...

Ministar finansija Siniša Mali pokušava da dostavi lažni izveštaj. Kako da opravda utrošak sredstava za kupovinu respiratora, vakcina, lekova dodeljenih za vreme pandemije, kada su ona završila u džepu Aleksandra Vučića, Ane Brnabić i njihovog kartela.

Na njihovu nesreću, preko Narodne banke Srbije, Europol raspolaže podacima o svakom evru gde je sklonjen.

Da bi čitaoci shvatili ozbiljnost ove akcije, treba podsetiti da je Tužilaštvo Evropske unije uhapsilo potpredsednicu Evropskog parlamenta i neke poslanike, zbog korupcije, a pod istragom su i neki komesari i najviši službenici u Briselu.

U susednoj Hrvatskoj je optuženo oko 100 ljudi, koji su osumnjičeni da su nameštali tendere koji su finansirani parama EU. Njih 20 je već osuđeno, nagodivši se sa tužiocima. Hrvatski funkcioneri, ministri, policija i pravosuđe je spremno na saradnju.

U Srbiji svaki kriminal vodi ka Aleksandru Vučiću, Ani Brnabić, Siniši Malom, njegovom bratu Andreju i kumovima.

Svako odmahivanje rukom, da od tog posla Europola, kada je Srbija u pitanju, nema ništa, samo je zavaravanje onih koji čekaju na procese.

Tako su Večernje novosti na naslovnoj strani 20. februara ove godine objavile tekst - Skandal iz Brisela - Ursula fon der Lajen muljala sa vakcinama, pokušavajući da amortizuju postupak koji će uslediti zbog trošenja para EU od strane srpskog predsednika Vučića, koji je u kešu plaćao respiratore, vakcine, lekove, opremu, a najveći deo stavljao i sebi u džep. Krade on, al krade i Ursula fon Der Lajen, smatra Vučić. E, pa to će da ga izvadi.

Srpski diktator je toliko uvučen u kriminal, da veći broj evropskih funkcionera želi da ga što pre vidi u zatvoru, ili da nije na vlasti. Smeta im, jer je mnoge i podmićivao većom količinom novca, poput bivših komesara Frederike Mogerini, Johanesa Hana, Žan klod Junkera...

Magazin Tabloid je poslednjih godina pisao da Evropska unija, preko svojih organa i institucija, skuplja dokaze o balkanskoj mafiji, među kojima je srpski diktator Vučić i njegov kartel bio pomno praćen.

I istrage drugih organizacija, koje su osposobljene za vođenje finansijskih istraga, uspele su da uđu u tajne račune balkanske mafije i evropskih političara. Kada su u tzv ‚‚panamskim papirima‚‚ otkriveni računi austrijskog kancelara Sebastijana Kurca, on je odmah podneo ostavku i udaljio se iz Austrije. Pomenut u tim paprima, ministar finansija Siniša Mali, desna ruka Aleksandra Vučića, jedan od najopasnijih mafijaša u zemlji, ignorisao je optužbe, a Vučić ga je podržao. ‚,Nema u tim papirima ništa, to je laž‚‚- rekao je Vučić. E, pa ima, ima dovoljno da g. Mali bude osuđen kao Veliki kradljivac srpske imovine i para.

Prosto je neverovatno koliko članovi Vučićevog kartela veruju da su nedodirljivi. U poslednje vreme mnogi postaju svesni da je đavo došao po svoje i da i njih čeka dugogodišnji zatvor, oduzimanje imovine, siromaštvo.

To uverenje Vučićev kartel zasniva na činjenicama da su potpuno privatizovali i kriminalizovali pravosuđe. Tužilaštva i sudovi su do te mere ogrezli u korupciji i podaništvu još više, da bi srpski tužioci optužili i Isusa Krista, Muhameda Proroka za najteže zločine, a sudije ih osudile na doživotni zatvor.

Strani tutori, koji su ustrojili ovakvo zločinačko pravosuđe, smatraju da se ono može brzo očistiti.

Kada je prošle godine ponovo uhapšen Darko Šarić, ministarstvo unutrašnjih poslova je nameravalo da tužiocu privede i sedam sudija Apelacionog suda u Beogradu. Vučić je naredio specijalnom tužiocu Mladenu Nenadiću da odbije prijavu protiv njih - nijedan nije priveden na ispitivanje.

Fascikle istražitelja Europola i američkih istražnih službi, puni su dokaza o korupciji i zločinima koje svakodnevno vrše srpski tužioci i sudije. Novinari Magazina Tabloid priložili su stotine dokaza istražiteljima, koji su uredno složeni i zavedeni.

Kada se krene u procesuiranje Vučićevog kartela, urušiće se i piramida tužilačke i sudske mafije.

Upućeni tvrde da Vučić više neće moći da računa na zaštitu predsednice Vrhovnog kasacionog suda Jasmine Vasović, Javnog tužioca Srbije Zagorke Dolovac i specijalnog tužioca Mladena Nenadića. Za početak, Europol može da raspiše poternice za Sinišom Malim, Anom Brnabić, njenim bratom Igorom, ujakom, za Andrejem Vučićem... Taj potez će dovesti do potpunog rasula kartela. Mnogi će odmah tražiti vezu da sarađuju sa islednicima, da se nagode.

U srpsko pravosuđe uveden je infomacioni sistem Libra. Prvo je uveden u privredne, a potom i u sudove opšte nadležnosti. Uvid u sve predmete, počev od prethodnog postupka, do odluka Vrhovnog kasacionog suda, imaju stranci koji su taj sistem osmislili. Na taj način se prate tokovi skoro svih važnih predmeta i sudija koji iskazuju svoju sklonost ka služenju vlastima

Korupcija i kriminal su način života u Srbiji. Sve amnestije kriminalnim grupama daje isključivo Aleksandar Vučić.

U prošlom mesecu (februaru) pokrenuta j afera pljačke u RTS-u. Predsednik upravnog odbora RTS-a je podneo krivičnu prijavu protiv generalnog direktora RTS-a Dragana Bujoševića i urednice zabavnog programa Olivere Kovačević.

Od kada je došao na vlast Aleksandar Vučić, RTS je opljačkan za preko 900 miliona evra! U pljački je učestvovao bivši generalni direktor Aleksandar Tijanić, koji je zajedno sa Vučićem, olakšao kasu javnog servisa za preko 200 miliona evra. Nakon smrti Tijanića, porodica ima problem da uđe u trag njegovom računu u inostranstvu, na kojem je on štekovao oko 12 miliona evra!.

Više javno tužilaštvo u Beogradu se oglasilo, nakon prijema krivične prijave podnete od strane predsednika upravnog odbpora RTS-a, navodeći da je dalo nalog policiji da proveri poslovanje i da odmah obavesti tužilaštvo. Iako su u prijavi navedeni milionski iznosi opljačkanog novca, ni ova pljačka neće biti procesuirana!

Dragan Buljošević je, mada je navršio godine za penziju, po sili zakona, ponovo izabran, voljom Aleksandra Vučića."Žuti Bujke'' kako ga je zvao Vučić, služio je svom džepu i svom kartelu, kao i ličnoj vlasti srpskog diktatora.

Od novca otetog od RTS-a Bujošević je kupio kuću u Italiji, vrednu oko 1,5 miliona evra. Vučić mu je sve oprostio.

I dok zaposleni, koji zbog pljačke Bujoševićevog kartela primaju po 400 evra, njihova nada da će pljačka biti zaustavljena, izjalovila se.

Odbor za kulturu i informisanje Narodne skupštine je pre deset dana usvojio izveštaj o poslovanju RTS-a.

Više se ne oglašava ni viši tužilac Nenad Stefanović. Od privođenja pravdi opasne mafije iz javnog servisa, koji se izdržava parama iz budžeta i takse koju plaćaju građani, pokriće se gubitak od preko 290 miliona otetih samo u prošloj godini!

Svaka pljačka koja je otkrivena, pokrivena je Vučićevim aminovanjem. Prozvani su postali njegovi dužnici. Nastavili su da mu revnosnije služe.

Zaista će ući u istoriju kako je jedan diktator, Aleksandar Vučić, pred očima svojih sponzora iz Vašingtona, uprkos istragama koje su sprovele protiv njegovog kartela, američke službe - DEA, FBI-a, Agencija za sprečavanje pranja novca i druge specijalizovane službe, obznanjujući podatak da je na računima u Sjedinjenim Državama Vučić stavio preko 25 milijardi dolara, da je vlasnik mnogih kompanija i latifundija, u sedlu i da nesmetano pljačka. Krug koji su oko njega sastavile istražne službe iz Evropskih država, još nije dovoljan da se, makar, optuže njegovi saučesnici.

Za očekivati je da će Europol i austrijska policija, staviti bukagije Vučićevoj kriminalnoj družini.

Za Srbiju bi bilo najbolje, da ga pobunjeni građani, gladni i žedni, oteraju s vlasti.

1

Priča o mafiji iz Austrije: U "Operacija Ahil" istraga nad 10.000 osumnjičenih iz Srbije i Crne Gore

Ko su pete

Pre gotovo dve godine pokrenuta je "Operacija Ahil" - najveća kriminalistička istraga koja je ikada provedena u Austriji, a u fokusu su srpski i crnogorski mafijaški klanovi.

Savezna kriminalistička policija pokrenula je istrage protiv ukupno 10.000 osoba za koje se tvrdi da pripadaju mafijaškim organizacijama u Srbiji i Crnoj Gori, piše austrijska državna televizija (ORF)

U saradnji s američkim FBI-em dešifrovani su razgovori putem kriptovanih mobilnih telefona. Osumnjičeni su se bavili trgovinom drogom, mučenjem i naručenim ubistvima.

Daniel Lichtenegger, vodeći istražitelj droga u Uredu savezne kriminalističke policije, u intervjuu za radio Ö1 je izjavio:

"Govorimo o slomljenim kostima, mučenju, zlostavljanju, ubistvu, de facto pogubljenjima uključujući odsecanje raznih udova i njihovo izlaganje . To se događa i usred Europe. A ne želim isključiti da se to dogodilo i u Beču."

U Austriji je 15 istražitelja iz Saveznog ureda kriminalističke policije i više desetaka radilo u državnim uredima kriminalističke policije. Procenili su razgovore, fotografije i videozapise više od 10.000 ljudi i oko 50 kriminalnih družina povezanih s Austrijom. U fokusu su srpski i crnogorski klanovi.

Lichtenegger je opisao Austriju kao utočište i mesto pregovora za te klanove. Mučenja i ubistva uglavnom na Balkanu dio su ratova bandi i kaznenih akcija. Posebno brutalnim se smatra navodni broj tri kavačkog klana, 34-godišnjak nadimka Dexter.

Reč je o vodećem članu jednog od balkanskih kartela te ujedno i o "guverneru" u Beču. "Uglavnom, optužen je za osam narudžbi za ubistvo", kaže Lichtenegger.

"Dexter" je bio jedan od 81. uhapšenog u Austriji u junu 2021. u sklopu druge međunarodne policijske akcije. Nepravosnažno je osuđen na 11 godina zatvora, a njegov advokat Werner Tomanek najavio je žalbu na presudu.

"Skup podataka, odnosno ogromne količine podataka, istovremeno su i blagoslov i prokletstvo. Prokletstvo, jer je to povezano s resursima. Ovo je najveća kriminalistička istraga u Austriji u istoriji", rekao je Lichtenegger.

Sveukupno, kao rezultat "Operacije Ahil" izrečene su zatvorske kazne u ukupnom trajanju od više od 200 godina.

Iako se u tekstu koji je objavio ORF ne pominju imena političara iz Srbije, Marinika Tepić, srpska političarka, potpredsednica Stranke slobode i pravde i poslanica u Skupštini, u komentaru na Twitteru je navela da se očekuje da će istraga dovesti do političara u Srbiji koji su povezani s organizovanim kriminalom.

Izvori Magazina Tabloid ukazuju da je prvi na listi za hapšenje Ivica Tončev. On je godinama po Beču vodio Aleksandra Vučića u provode, nabavljao mu skupe prostitutke, vodio na skupe večere i sve beležio. Državljanin je Austrije, u Beču ima restorane, a u stranci je SPS-a. Njegov brat Novica Tončev je ministar u Vladi Srbije.

Njegovo hapšenje dovešće da Tončev bude svedok pokajnik. Mnoge će dovesti pred tužioce i sudije.

2

U mreži sitne ribe

Elektroprivreda Srbije, na čijem je čelu bio roštiljdžija iz Obrenovca Milorad Grčić, opljačkana je za nekoliko milijardi evra. Velike pare date su Srpskoj naprednoj stranci, njenom vođi Vučiću i kartelu. EPS je doveden do prosjačkog štapa. Grčić je pomeo račune, a sada je u Obrenovcu na mestu pomoćnika predsednika opštine, umesto da je u Zabeli.

Više javno tužilaštvo u Beogradu ponudilo je žrtvene jarce. Oni su 22. februara ove godine privedeni tužiocu Višeg javnog tužilaštva. Evo i saopštenja o tom ''podvigu''.

''Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala UKP, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su šest osoba koje se sumnjiče da su malverzacijama oštetile JP EPS u iznosu od 7.458.050 američkih dolara.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja, policija je uhapsila V. J. (1958) odgovorno lice za građevinski nadzor JP EPS ogranak TE-KO Kostolac i lice ovlašćeno ispred investitora JP EPS u Kostolcu za praćenje realizacije ugovora za izgradnju industrijskog koloseka, N. M. (1958) inženjera u JP EPS, ogranak TE-KO Kostolac, koordinator realizacije i rukovodilac projekta „Prve faze paket projekta TE Kostolac B" i predsednik stručnog tima za praćenje realizacije ugovora za izgradnju industrijskog koloseka od železničke stanice „Stig" do Termo-elektrane Kostolac „B" i M. L. (1957) odgovorno lice stručnog nadzora „Saobraćajnog instituta CIP" nad izgradnjom industrijskog koloseka. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica uhapšeni su B. V. S. (1970), bivše odgovorno lice ogranka privrednog društva „Italiana Costrucioni s.p.a", ogranak iz Beograda , N. T. (1984), bivše odgovorno lice privrednog društva „Bauwesen" d.o.o Lazarevac, kao i Ž. M. (1953), odgovorno lice za izvođenje radova na izgradnji industrijskog koloseka u TE-KO B postavljen od strane odgovornog lica privrednog društva „Italiana Costrucioni s.p.a.".

Kako se sumnja, B. V. S., N. T. i Ž. M. su u periodu od septembra 2017. godine do kraja decembra 2018. godine sačinjavali i overili dokumentaciju u kojima su neistinito naveli da su izvršeni radovi koji nisu izvršeni, ili su delimično izvršeni prilikom izgradnje industrijskog koloseka od železničke stanice „Stig" do Termo-elektrane Kostolac „B".

Potom je, kako se sumnja, M. L. navedenu dokumentaciju i račune potpisao i verifikovao, nakon čega su odgovorna lica EPS-a za praćenje projekta V. J. i N. M. dali naloge da se izvrši plaćanje za radove koji nisu izvršeni, a sve sa ciljem pribavljanja protivrpravne imovinske koristi privrednim subjektima „Italiana Costrucioni s.p.a" - ogranak Beograd i „ Bauwesen" d.o.o Lazarevac.

Na taj način pričinjena je šteta JP „EPS" u iznosu od 7.458.050 američkih dolara, što je potvrđeno nalazom i mišljenjem Gradskog zavoda za veštačenje Beograd.''

Pismo iz Inđije koje pokazuje u kojoj državi živimo

U mašini za mlevenje mesa

Poštovani,

moja priča je veoma teška i tužna, pokušaću u najkraćim crtama da opišem celu priču koja je zaista uzela maha.

Naime,2018 sam odjeknuo u javnosti vezano za blokade puteva zbog velikih cena goriva,tada sam bio prva uhapšena osoba u Srbiji i svi su izveštavali o tome.

Inđija, moj grad je držao najduže blokade u odnosu na ostatak države, nisam želeo da se povučem sa ulice ni za pedalj.

Nakon tih protesta moj život kao i moje porodice postaje pravi pakao..

Lomili su me na razne načine, pretili da će mi silovati suprugu,ubiti maloletno dete, razni fizički napadi u gradu,posete na kućnu adresu itd..

Sve to sam nekako izdržao.

Sudili su mi za proteste ali nisu uspeli.

Početkom avgusta 2019 godine porodica me napušta zbog nesigurnosti i učestalih pretnji.. 9 avgusta iste godine dolazi dete na prvi vikend kod mene.

Sutradan, kao u holivudskim filmovima policija upada u moj dom sa nalogom za pretres kuće,nije mi jasno o čemu se radi,dete doživljava veliki stres, kasnije sam saznao da je završio u bolnici.

Bilo je više inspektora iz Sremske Mitrovice,Inđije, kao i interventne jedinice,blizu oko 20 ljudi.

Nakon kraćeg pretresa kuće, inspektori idu ciljno u drugi deo dvorišta,tj bašte i pronalaze torbu,u kojoj se kasnije ispostavilo da je marihuana.

Sproveden sam ekspresno u zatvor,tokom merenja utvrđeno je 288,8 grama.

Nakon 20 dana pritvora pušten sam da se branim sa slobode.

U međuvremenu stiže DNK analiza koja ide u moju korist ali sa mnoštvom otisaka koji potiču od NN muških osoba pogodnih za dalje veštačenje.

Tokom razgovora sa javnim tužiocem,u poverenju mi je rečeno da mora da podigne optužnicu protiv mene inače će ostati bez posla.

Svedoka protiv mene nije bilo,otac, majka, bivša supruga,komšije i tako u nedogled.

Nisam želeo da ćutim,jer sam u međuvremenu saznao ko stoji iza cele priče,i 20 jula 2020 godine iznosim sve u javnost.

Sutradan u kasnim večernjim satima priveden sam pod optužbom pokušaj ucene predsednika opštine Inđija,koja se nije ni desila.

Provodim godinu dana u zatvoru kao nevina osoba..

Izašao sam 21 jula 2021 a ročišta za marihuanu su se nastavila.

Bez i jednog dokaza, svedoka protiv mene, kontradiktornih izjava policije,u martu mesecu 2022 osuđen sam na 3 godine zatvora, proizvodnja i promet opojnih droga.

Žalili smo se apelacionom sudu,koji je takođe potvrdio optužnicu..

Zatim vrhovni kasacioni sud,na slučaju je bila sudija Biljana Sinanović,i preko veza kojih sam dobio informacije dobio sam oslobađajuću presudu, međutim vest je procurila iz pisarnice, pretili su sudiji koja je morala da promeni odluku.

Uputili smo nove žalbe ustavnom sudu, kao i višem sudu za ponavljanje postupka zbog velikih propusta, nedostatka dokaza,kršenje ljudskih prava i ostalo..

U decembru mesecu, ekspresno mi se oduzima pasoš,i dobijam nalog za izdržavanje zatvorske kazne za 20 decembar,i to u kasnim večernjim satima.

Zbog velikih zdravstvenih problema, uložio sam molbu za odlaganje osnovnom sudu Stara Pazova. 17 januara ove godine molba je odbijena i dobijam novi rok od 3 dana da se javim u KPZ Sremska Mitrovica.

Ulažem žalbu na molbu višem sudu.

Juče sam ponovo odbijen, takođe stiglo je rešenje da je žalba za ponavljanje postupka odbijena.

Imam još jedno zakonsko pravo na odlaganje koje ću podneti u ponedeljak,koje je ujedno i poslednje.

Pored svega navedenog,tri izvršitelja su nam nad glavom,ja sam postao socijalni slučaj, majka i otac dovedeni do prosjačkog štapa.

Više nemamo šta da izgubimo,i u ponedeljak planiramo moja porodica i ja da stupimo u štrajk glađu ispred opštine Inđija,pa neka nas sve hapse.

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pročitate ovaj tekst koji je u najkraćim crtama,a ima još mnogo drugih stvari za reći i kroz šta sam sve prošao u zatvoru..

Sa poštovanjem, Slobodan Vukašinović

Inđija -Srbija

podeli ovaj članak:

Natrag