Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Vreme rasula i nestajanja

Gavranovi opet lete

Vučićev kartel je jedan od najopasnijih na planeti. Prema Forbsovoj listi, u Srbiji ima 48 dolarskih milijardera i 35.000 milionera. Sa tolikom količinom novca, koja izmiče kontroli, može se oboriti svaka vlada, pa i američka! Kada bi iz Brisela stigla optužnica za najuticajnije njegove saradnike - pljačkaše - Sinišu Malog, Anu Brnabić, Gorana Vesića, Bratislava Gašića, Andreja Vučića, Zapad bi mogao da računa na veću podršku, nego onu koju planira da dobije sa 22 miliona dolara kupovinom srpskih obaveštajaca, ubistvima novinara i proruskih političara

Mitar Gajić

Prošle nedelje u Leskovcu je pronađena mrtva novinarka, koja je umrla od gladi. Bez posla je ostala jer se usudila da greškom diktatoru postavi nezgodno pitanje šta misli o gladi koja se nadvila nad zemljom Srbijom, što je njega, koji nosi odelo od po deset hiljada eura, razbesnelo. Smrt nesrećne novinarke neće se pripisati u „zaslugu" Aleksandru Vučiću. Onima, koji su instalirali Vučića sa ciljem da uništi srpski narod, on je, čini se, savršeno odgovarao.

Američki bivši predsednik Donald Tramp, da podsetimo, kada je proglašen za pobednika na izborima, dao je intervju čikaškom srpskom radiju, a na pitanje voditelja da li će pomoći Srbima da sačuvaju Kosovo, odgovorio da to nije u njegovoj moći, ali da će, skoro je siguran, sprečiti da Srbi nestanu sa zemljopisne karte! Njegova izjava teško je pogodila američke Srbe. Ali, ispostavilo se da su Srbi, odista, bili spremni za nestajanje. Najpre su podeljeni u više država i marginalizovani.

Danas se vidi da sa zemljopisne karte nestaje Ukrajina. Rusija je prisajedinila teritorije na kojoj su vekovima živeli Rusi. Ukrajinci su uništili i Ukrajinsku pravoslavnu crkvu, izginulo im je pola miliona, uglavnom mobilisanih građana. Deset miliona je izbeglo u Evropu, a nikada se neće vratiti (samo se u Srbiji nalazi 150.000 izbeglih Ukrajinaca). Najveći deo prazne teritorije Ukrajine, koja je, uglavnom, posuta minama, nije više za život. Od države od 42 miliona, koja je bila bogata žitnica, bogata rudama, bila je vojna sila, skoro da neće ostati ništa. Na nju šilje k... Poljaci, da uzmu deo teritorije, pa Mađari. Sudbina je, eto, zadesila i Palestince koji će ostati bez države. Pred očima celog sveta. Da će nestati još nekoliko malih naroda, već je određeno. Ta sudbina zadesiće Moldavce, Litvance, Estonce.. u kojima živi trećina Rusa, a koji su izloženi, bez razloga teroru, a sve na mig sa Zapada.

Da li je predsednik Donald Tramp bio dalekovid, ili je bio upućen u tajne planove američke elite? Čini se da je on više bio zabrinut za sudbinu svoje zemlje, kojoj je pretilo i još uvek preti - rasulo. Ima li nade da Srbi sačuvaju državu ma u bilo kom obliku? Dolaskom DOS-a na vlast, Srbija je krenula u ostvarivanje plana njenog rastakanja, deindustrijalizacije, uništenja bankarskog sektora i kriminalizacije društva.

Zoran Đinđić, tadašnji premijer, osvestio se, shvativši koji su njegovi zadaci - da od demokratske Srbije neće ostati ništa. Bilo je kasno. Streljali su ga, a njegovi naslednici nisu imali nikakvu viziju ni planove kako da je izvuku ispod smrtonosnog zagrljaja. Umiranje Srbije usporavala je činjenica da Džordž Soroš, američki spekulant, ima planove na Balkanu da mu služi kao baza za šverc narkotika za Evropu. Kosovski Albanci su, međutim, bežali sa „oslobođenog" Kosova koliko ih noge nose.

S druge strane, Ruska Federacija se, nečujno, podigla na noge, pokazavši da je neuništiva. Da je vojna velesila, sa resursima, verom, kulturom i istorijom koja privlači saveznike i narode koji se osećaju ugroženim. Izbalansirana politika izdigla je Rusiju kao stub oko kojeg se skuplja skoro dve trećine planete. Građani Srbije dokazali su svoju privrženost Rusiji. Stotinu hiljada građana Srbije radi i gradi u Moskvi, mnogi su borci - dobrovoljci, a predsednik Putin je odlučno poručio da će štititi Srbiju i njene interese, ne vezujući to za loše držanje srpskog diktatora i dela elite prema Moskvi.

Srbija je, pod despotijom Aleksandra Vučića, koji je šurovao sa Arapima iz Saudijske Arabije (uzeo je u Rijadu i veru) Ujedinjenih Arapskih Emirata, sa Kinom, Turskom, Azerbejdžanom, sa briselskim komesarima, zaglibio u korupciji, u obligacionim odnosima, a kao vođa najjačeg evropskog kartela postao je pretnja mnogim centrima moći. Dajući milione i milijarde da bude podržan od Bele Kuće i od komesara iz Brisela, Vučić je predvideo da njemu niko više ne veruje, a da će mu novac i onako uzeti.

Hoće li Sjedinjene Države oteti od Srbije Kosovo?

Postoji veliki rivalitet između Brisela i Vašingtona oko Kosova. S druge strane kosovske vlasti nemaju državotvorni plan. Siromaštvo i odliv stanovništva, kao i velika mržnja prema „oslobodiocima" i nezainteresovanost kosovske elite da služe okupatorskim interesima, ukazuju da pojedinci iz Bele Kuće to žele, ali da su svesni da će Rusija postaviti pitanje Rezolucije 1244, pitanje Bondstila, pljačke resursa i javne imovine koju još Srbija otplaćuje ruske rakete i oružje lude i usijane glave u Vašingtonu. Zato oni računaju, da to, umesto njih, obavi Vučićev kartel i pojedinci iz srpske opozicije. Ali, sve je to slaba snaga. Građani Srbije su opelješeni, pauperizovani, gladni, poniženi. Propaganda iz Vašingtona smatra da sa 22 miliona dolara može da porobi Srbiju! Samo Happy televizija je razobličila američku i zapadnu politiku prema Srbiji i Rusiji. (Što je više kleveta i laži, Putin nam je miliji i draži). Po Zapadnu politiku prema Balkanu pogubna je podrška Duboke države Vučiću i njegovom kartelu. Ta politika gura građane sve dalje od podrške planovima Zapada da zaskoči sa malo para i propagande Srbiju.

Posle umiranja Palestine, Sjedinjene Države postaće toliko omražene u svetu, koji će se ujediniti da se odbrani od te politike. SAD-e nemaju više vojne resurse, vojna industrija im je posvećena proizvodnji komercijalnog oružja, vojska nema ljudske resurse za popunjavanje sastava. Američki pukovnik Dejvid Mekgaver javno je, sa velikom tugom, izjavio da je najelitnija vojna jedinica američke vojske poslata u Gazu, da oslobodi taoce, raskomadana od boraca Hamasa.

Vratimo se "srpskom pitanju".

Dok iz Brisela ultimativno traže od Vučića da prizna Kosovo, on je pribegao oprobanom scenariju. Raspustio je Narodnu skupštinu, a Vlada je u tehničkom mandatu, takvo priznanje nema ko da potpiše. Ruska Federacija će odlučno braniti srpske interese, bez obzira na Vučića. A Evropa, većina zemalja, ostaće za mesec-dva u mraku! Bez gasa, struje, nafte... Igrarije Brisela da zamrznutim novcem Ruske Federacije finansira izgubljeni rat u Ukrajini, Moskva je odlučila da adekvatno kazni. EU je iscrpela rezerve u oružju i neće moći da se brani. Posle pada Gaze, nafta i gas iz Arapskih zemalja zaobićiće Evropu.

Bela Kuća i Stejt Department nemaju koegzistentnu strategiju prema Vučićevom kartelu. Hteli bi i jare i pare, a da pritom sa gađenjem gledaju na naše građane. Pritom, po tom pitanju, velike su podele i u Demokratskoj stranci, Pentagonu i Stejt Departmentu. Izborni ciklus (cirkus) u Srbiji, do izbora nove Vlade Srbije, može trajati do juna meseca! Za to vreme jedino će Vučić imati svu vlast, ali skoro sa nikakvim ustavnim ovlašćenjima. Zanimljiva je njegova lukava izjava da je odlučeno u SNS-u da ako izgube izbore, predaju vlast! (Zar postoji druga opcija.) Na taj način on želi da zavara briselske komesare, američke pregovarače, namerama da im napuni džepove.

Vučićev kartel je jedan od najopasnijih na planeti. Prema Forbsovoj listi, u Srbiji ima 48 dolarskih milijardera i 35.000 milionera. Sa tolikom količinom novca, koja izmiče kontroli, može se oboriti svaka vlada, pa i američka! Kada bi iz Brisela stigla optužnica za najuticajnije njegove saradnike - pljačkaše - Sinišu Malog, Anu Brnabić, Gorana Vesića, Bratislava Gašića, Andreja Vučića, Zapad bi mogao da računa na veću podršku, nego onu koju planira da dobije sa 22 miliona dolara kupovinom srpskih obaveštajaca, ubistvima novinara i proruskih političara. U tim poslovima Rusi su u velikoj prednosti, jer ih građani doživljavaju kao braću i spasioce, koji ih nisu okupirali.

Impresivan je način na koji Vučić Zapad vuče za nos. Loše je što mi stradamo. On sa šakom para iz budžeta (bez pokrića) podmićuje građane, penzionere, zaposlene. Ne lipši magarče, do zelene trave. Jer, bolnice nam liče na klanice, prodavnice su prazne, zatvaraju se radnje, sela su sve praznija, škola je sve manje. Statistika, ona zvanična, pokazuje da je Srbija, prema izveštaju američke CIA na prvom mestu po smrtnosti svojih građana. Da smo na prvom mestu po malignim oboljenjima, po broju smrtnosti od srčanih oboljenja, po smrtnosti dece...

U verziji Vučićeve Velike propagande laži, Srbija je jedno srećno društvo u kome se bogovski živi, gradi, uživa. To je najcrnja propaganda koju Vučić plaća iz budžeta. Ali i tu je doteralo cara do duvara. Zbog milionskog duga štamparija „Borbe" je u stečaju, pa se Večernje novosti i sva izdanja dnevnih novina, osim Politike, štampaju u štampariji Blica na Novom Beogradu, koja je toliko izraubovana da će uskoro stati. S druge strane, novine iz Vučićeve propagande laži, ne plaćaju štampanje, ni novinare. Tako posluje Vučićeva mafija.

Nad Srbijom se nadvilo crno vreme propadanja. Gavranovi opet lete sa Kosova, polja širokoga i iz skoro svih srpskih gradova, najavljujući smrt.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane