Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Ana Brnabić ostala bez Milice, a uskoro će i bez premijerske fotelje

Operacija “MAČ”

T. M.

Ponašanjem i postupcima, Ana Brnabić je već ušla u istoriju beščašća, a stažom na funkciji predsednika Vlade uskoro će ući u političku istoriju Srbije. Brnabićka će 10. januara 2024. godine, preskočiti Nikolu Pašića po broju dana provedenih u premijerskoj fotelji.

Ipak, Ana Brnabić ne slavi taj uspeh. Već mesecima se u javnosti pojavljuje vesela kao Nikola Pašić 13. decembra 1926, tri dana posle svoje smrti. Brnabićka ima mnogo razloga za tugu. Kakvi god budu rezultati vanrednih izbora, njoj je istekao rok trajanja u vlasti.

Od gubitka premijerske funkcije teže joj je pao gubitak titule „čaleta". Brnabićkina višegodišnja partnerka Milica Đurđić je ovog leta shvatila da ipak nije lezbejka, pa je raskinula vezu s premijerkom i upustila se u romansu sa Džihanom Abazovićem, bratom dojučerašnjeg crnogorskog premijera Dritana Abazovića. Milica je sa sobom povela i sina Igora, koga je Ana Brnabić nazivala svojim detetom.

Brnabićku ne može da uteši ni poslovni krah para Abazović-Đurđić. Kompanija „Vincula Biotech Group", koja je osnovala kliniku koju su vodili Džihan Abazović i Milica Đurđić, bankrotirala je pre tri meseca. Od sredine avgusta račun je u blokadi zbog duga od 142.799.087 dinara. Više od 130 zaposlenih u toj klinici završilo je na ulici, a zaljubljeni par Džihan i Milica otišli su na duži odmor u Ujedinjene Arapske Emirate.

Osamljeno srce Ane Brnabić ne može da preboli emotivni i politički fijasko. Iako je za šest godina učešća u vlasti zgrnula milione evra iz budžeta, bivši „čale" i budući bivši premijer ne može da sakrije tugu. Još tužnija će biti kad, posle smene vlasti, bude prinuđena da odgovara za sve zločine Srpske napredne stranke u kojima je i sama učestvovala.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane