Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Istina je da svijetom vladaju kreteni, čiju ideologiju možemo jedino nazvati kretenizam

Dolazi vrijeme plača i škrguta zuba

Rijetki imaju odvažnosti istinu prezentirati javnosti. U poplavi laži u kojoj se gušimo, utapamo, pravo je osvježenje pročitati sadržaj, koji nam govori, kako nismo svi izludjeli zbog svakodnevne najezde "Istina svih istina", čiji su najuvjerljiviji argumenti pendrek, zakon sile, a u Srbiji su "Istinu" branile i duge cijevi, patrolirajući ulicama Srbijanskih mjesta i gradova na samom početku lokalno globalne podvale nazvane Covid-19! Ubojice ljudskog društva, medijski se predstavljaju nesavladivima, neprikosnovenima. Toliko moćnima pa više niti ne kriju da nas žele pobiti jer smo naprosto smetnja njihovom bolesnom svjetonazoru. Doista, predatori svakim danom sve otvorenije preziru ljudsko društvo i krše sve norme po kojima ljudsko društvo kroz povijest egzistira. Ovoga se puta zločinci se ne služe samo alatima, koji su djelomično desetkovali ljudsku populaciju. Ne služe se kao do sada svjetskim ratovima kao temeljnim oruđem uništenja Čovjeka.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Predatori su se sa svih strana svijeta obrušili na ljudsko društvo. Namjera je uništiti ga na najmanju zadanu mjeru. Motivi su potpuno nenormalni, čiji korijeni bubre u mozgovlju okovanim zlom i opačinom. Postaje pomalo suhoparno pisati na tu temu. Mnogi s opravdanim gađenjem ne žele više slušati niti čitati sadržaje u kojima se govori o stanju u kakvom se nalazimo te najavljuje Zla Kob, koja nas čeka u skoroj budućnosti.

Doista, skoro četiri godine slušati iste sadržaje, mi postaje nepodnošljivo ma kakvi oni bili. Štoviše, stječe se dojam, kako se čovjek pojedinac ali i cijelokupno ljudsko društvo prepustilo Zlu, niti mu se pokušava aktivno, makar simbolički oduprijeti. Treba istaknuti, kako nisu baš svi ravnodušni na zlo u kojemu su zakonom sile nalaze i žive.

Kakvo nas je zlo snašlo, zahvaljujući i našom nepažnjom, našom komocijom, našim konfromizmon, našim sebeljubljem?! Treba ukazati na značenje riječi konformizam, koja najprikladnije detektira ponašanja ogromne mase ljudi, prema svakodnevnim kampanjama Predatora, čija je svrha zbrisati Čovjeka i Boga sa lica zemlje! Dakle, konformizam se sastoji u nekritičnom stavu o zlu, u cilju da budemo društveno prihvaćeni od grupe s kojom se poistovjećujemo, pa čak i kad ona nema ispravne stavove. Svjesni smo svega što nam zlotvori rade ali naš mozak iz razno raznih razloga odbija prihvatiti naše pogibeljno stanje u kojemu se neprestano nalazimo posljednjih četiri godine.

Naš neovisni Facebook kolumnista i analitičar o tome piše na svoj prepoznatljivi način.

Tonči Rodin:

Kažu kako svijetom vladaju ovi, oni, ovakvi, onakvi. Neki koje uvijek oblače u neke ideološke luđačke košulje te ih nazivaju desnima, lijevima, centralnima, žutima, narančastima, crvenima, zelenima, crnima, konzervativnima, liberalnima, nazadnima, progresivnima, socijalistima, komunistima, kapitalistima...; a jedina istina je ta da svijetom vladaju kreteni, čiju ideologiju možemo jedino nazvati kretenizam. Ti kreteni danas na svojim kretenskim skupovima kroje i odlučuju o sudbini čovječanstva. Kreiraju ratove kako bi održali mir, uništavaju hranu kako bi nahranili gladne, zagađuju vodu kako bi napili žedne, truju nas kako bi nas održavali zdravima. Jednoumljem i terorom kreiraju slobodu. Strahom i konstantnim stresom, stvaraju psihički zdravog pojedinca i društvo u bezličnu masu ispranih mozgova.

A mi se pitamo i stalno čudimo kako im to uspijeva, kako mogu stalno prodavati laži, kako to da se nikako ne upale lampice ovome uspavanome čovječanstvu? Nikako da shvatimo da im to uspijeva jedino zbog nas, kojima su cjeloživotnim ispiranjem mozga nametnuli svoje laži i uvjerili nas da samo poslušnošću i slijepim vjerovanjem u njihove laži, možemo živjeti i opstati na ovome svijetu, "najboljem od svih mogućih najboljih svjetova".

I gdje je tu čovjek... ?

Nestao je od pustih laži i ispranoga mozga, postao je obična osoba, beznačajni broj, topovsko meso i budući zomboid, kojega su uvjerili da mora slušati razne kretene i samo raditi svoj posao kako bi kretenizam održao na tronu. To se najbolje pokazalo, dokazalo i vidjelo za vrijeme izmišljene tete Korone, kada smo jedni prema drugima provodili nezamislivi teror, kada su neke najobičnije budale osjetile moć i tako pokazale da nisu ništa drugo nego najobičniji kreteni kao i njihovi idoli. I da živim sto života, nikada neću zaboraviti dan, kada smo dan prije ukidanja koronaških mjera u jednom marketu, dobrano punom zomboida, jedino ja i moja bolja polovica, jedini bili bez brnjice na licu.

I ne pitajmo se više zašto smo u ovoj kaljuži jer to je svakome jasno.

Zbog ogromne većine onih među nama, koji će i sutra odlučno stati na prvu crtu bojišnice, kako bi obranili kretene i kretenizam jer su i sami ništa drugo nego najobičniji nepopravljivi kreteni, koje nitko i ništa ne može promijeniti.

..................

Rijetki imaju odvažnosti istinu prezentirati javnosti. U poplavi laži u kojoj se gušimo, utapamo, pravo je osvježenje pročitati sadržaj, koji nam govori, kako nismo svi izludjeli zbog svakodnevne najezde "Istina svih istina", čiji su najuvjerljiviji argumenti pendrek, zakon sile, a u Srbiji su "Istinu" branile i duge cijevi, patrolirajući ulicama Srbijanskih mjesta i gradova na samom početku lokalno globalne podvale nazvane Covid-19!

Ubojice ljudskog društva, medijski se predstavljaju nesavladivima, neprikosnovenima. Toliko moćnima pa više niti ne kriju da nas žele pobiti jer smo naprosto smetnja njihovom bolesnom svjetonazoru. Doista, predatori svakim danom sve otvorenije preziru ljudsko društvo i krše sve norme po kojima ljudsko društvo kroz povijest egzistira. Ovoga se puta zločinci se ne služe samo alatima, koji su djelomično desetkovali ljudsku populaciju. Ne služe se kao do sada svjetskim ratovima kao temeljnim oruđem uništenja Čovjeka. Primjenjuju sva sredstva uništenja ljudskoga društva! Biološko kemijska sredstva za masovno trovanje i ubijanje ljudi, flore i faune. Tu se ističe mega biološko kemijski laboratorij / tvornica Bayer iz Njemačke.. Svakodnevno nas godinama svojim otrovima zaprašuje iz zraka.

Fajzer, Đonson / Đonson, Astra / Zeneka predatore opskrbljuje sa zatrovanim dozama, koje pak domaći liječnici ili tzv medicinski radnici, ubrizgavaju svakom glupom, neukom, lijenom ili NOVOnaprednom u ruku. Rat također isključivo služi smanjenju ljudske populacije. Tako i rat koji se vodi u Ukrajini. Također, Izraelski Kovid genocid nad Izraelcima, globalni primjer je kako se uništava ljudska vrsta. Istim žarom su se predatori obrušili i na Palestince. Niti ne kriju kako je povod genocidu uništenje Palestinaca a ne nekakva borba protiv Hamasa. Taj Hamas je poluga predatora kojom izvršava svoj cilj. Pokušavalo se to sakriti ali kada Istinu nisu mogli zaustaviti, Zlotvori se nisu povukli. Niti je itko od njih do sada odgovarao zbog izrečenih laži, počinjenih zločina!?

Znak je to kako zlotvori makar zbog javnog mišljenja, mi neće bar malo usporiti realizaciju svojega plesa smrti psihopata i luđaka. Svaka sredina na svijetu ima svog zlotvora, Benjamina Netanjahua ili Joe Bidena ili pak one zlokobne vještice na čelu EUropske unije. Svi su oni se predali SLUŽBI ZLA. Za njih povratka nema.

Isto je i s ovdašnjim kriminlcima, koji ucijenjeni moraju izvršiti svaku naredbu Zloga. Ako Benjamin Netanjahu može bez ikakvih konzekvenci tamaniti Židove pa odmah nastaviti Palestince, zašto to isto ne bi mogli i BALKANSKI KOKOŠARI poput Andreja Plenkovića ili pak paco / picousti Aleksandar Vučić?! Ma šta je to pobiti masu Hrvata ili Srba ili pak Bosanaca i Hercegovaca Muslimana, Cigana i Židova što ovdje žive?! Balkanske grobare također ne zanima više što su raskrinkani. Što će skončati poput svakog zlotvora u povijesti ljudskoga roda. Njih to najmanje zabrinjava. Opijeni su svekolikom zaštitom gospodara, mirisom rezultata kriminala te BOŽANSKIM OSJEĆAJEM nedodirljivosti.

Do kada će takvo ludovanje trajati, zna samo Dragi Bog, Gospodar Svijetova, protiv kojega je upriličena hajka na Čovjeka, Njegovo stvorenje. Svatko je ljubomoran na svoje. Boriti će se da mu itko uništi djelo njegovo. Tako i Svesilini, Stvoritelj svemira i Čovjeka je također. Protiv kojega se slila sila Zla.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane