Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

I ako ste gey, budite bar malo ljudi

Anikina vremena

Na vlasti u Srbiji je gey lobi, koji za Boga ne zna, stida nema, a guzice se, što bi rekao narod, ne stide. Surovi su, bestidni, nasilni, spremni da nam se napiju krvi, što uveliko i čine. Hoćemo li umirati ćutke?

Piše: Dete iz Epruvete

Samo bi Ivo Andrić mogao da opiše pojavu kao što je naša Ane Brnabić, novoizabrana predsednica Skupštine. I to narodne skupštine. Borila se i dokazala se Ane. I ona se, kao i junakinja Andrićeve pripovetke ''Anikina vremena'' pronevaljalila.

A počela je Ane, kada je došla iz rodnog Valjeva da se odaje muškarcima. Spanđala se bila i sa Predragom Malim, zvanim Peda, rođenim bratom, znamenitog Siniše Malog. I jednog dana zapiše se Peda i Ane. Peda, kakvim ga Bog dao, istuče Anu, onako krvnički, dušmanski i ona završi u bolnici. Aperisali je, jedva je spasili, povadili joj neke važne organe. Potom se Ane objavila da ''zatvara kuću muškarcima'', što bi opisao Andrić. Peda je našao mlađu, a nju su potom našli mrtvu, mada je imala samo 22 godine, a na mestu direktora gradskog građevinskog zemljišta.

Danas je Ane važan lik u našim životima. Našla se u jatu koje za nas ne mari.

Ane se odala ženama, promenila frizuru, stajling... Baca oko za ženskim telom. Objavila zvanično da je lezbejka, da voli jednu Milicu koju je oženila, sa njom stekla dete... pa je Milica prevarila sa nekim Abazovićem... Ljubavni jadi naše Anike bi ostali samo njeni, da nas ona ne kinji, ne muči, ne preti nam.

Na dan kada je skupština stasala i glasala, Ane se javljala za reč, kad je htela, pričala je koliko je htela, pretila poslanicima, građanima... Ane je do tog dana bila premijerka. Radila je šta je htela.

Pored Ane je sedela njena replika, ista frizura, isto zalizana osoba, sa gestikuliranjem kao naša Ane. Znamo da svi naprednjaci oponašaju svog Vođu Aleksandra, ali ovaj oponaša Aniku. Milenko Jovanov, zverka u Partiji. I on, kao i Anika, nosi pantalone.

Doterasmo cara do duvara. Anika je htela da utekne u Ameriku, u Vašington, ali se vođa zabrinuo da je ne odvedu u Gvantanamo, kojeg su sada ispraznili.

Luksemburg je najomraženiji grad za kartel Aleksandra Vučića. Tamo sedi evropska tužiteljka Laura Koveši, spremna da im stavi bukagije.

Đorđe Višekruna je objavio razgovore sa drugom iz vojničkih dana Aleksandra Vučića, u sarajevskoj kasarni Slaviša Vajner Čiča, gde je probavao Vučka. Uzeo mu nevinost.

A Vođa se uvek oponaša. I oni koji nisu gey pretvaraju se da jesu. Da ostanu Vođi u milosti.

Predsednik države je peder, premijerka, odnosno predsednica parlamenta i moguća predsednica Srbije, ako njega ulove i stave u lance, peder je predsednik Privredne komore Srbije, vrhovna tužiteljka je travestit, viši javni tužilac je homoseksualac...

Srbijom vlada gey lobi. Opljačkali su nas do gole kože. Otimaju kuće, imanja, plene imovinu, stoku, perutninu, rasprodaše rudnike, banje, izvorišta, zemlju, otimaju decu od siromašnih ljudi i prodaju u inostranstvu.

Nemilosrdni su Vučić, Ane, svi njihove iz tople zajednice. Ubijaju nas, prebijaju, ponižavaju... Toliko su nas zadužili da nas mogu prodati samo kao jeftino belo roblje.

Uz njih je i patrijarh Porfirije Perić, đavo u mantiji. Služi im.

Šta da im poručimo?

I ako ste gey, budite bar malo ljudi.

Dopada mi se tragičan kraj junakinje Ive Andrića.

Proleće je, a mi još živimo u Srbiji. Trpimo i ćutimo. Hoćemo li se probuditi i pokazati im da smo još živi.

Da li će nam zabraniti da čitamo Postanje, prvu knjigu Mojsijevu: I stvori Bog čoveka po obličju svom, po obličju Božjem stvori ga; muško i žensko stvori ih. I blagoslovi ih Bog, i reče im Bog: Rađajte se i množite se, i napunite zemlju, i vladajte njom, i budite gospodari od riba morskih i od ptica nebeskih i od svih zveri što se miče po zemlji...

Šta mi još čekamo?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane