Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dosije

Lezbejka koja voli špijune i da špijunira

Mata Hari u Vučićevom kabinetu

Na konferenciji za medije 10. marta 2024. godine, odgovarajući na pitanje ko je njegova savetnica Suzana Vasiljević, Aleksandar Vučić objasnio je: ''Ona je bila udata za nekog Francuza, Žorža Urioa. Urio je bio tu neki špijun, prvi sekretar ili tako nešto u francuskoj ambasadi. Oni tako pakuju te špijunske službe. Suzana je volela špijune, šta ćete!? - rekao je srpski diktator i naglo zaćutao i prekinuo obraćanje javnosti, jer mu je pomenuta Suzana Vasiljević, ''savetnica za medije'', pripretila prstom i pokazala da začepi usta. On je odmah napustio salu, ona je žurnim korakom otišla za njim. Šta je u kabinetu bilo, može se predpostaviti. Ko je ova žena koja stoji iza šizofrenog diktatora i vodi politiku u njegovo ime?

Milovan Brkić

U svakoj, iole organizovanoj državi, vrhovni tužilac bi izdao nalog da se predsednik pozove na ispitivanje i da se i njemu i savtenici odmah odredi pritvor i izvedu pred porotu! Ali ovo je zemlja kojom vladju strani špijuni, uključujući i Aleksandra Vučića, i koji su nas doveli do potpune propasti.

Ko je Suzana Vasiljević, koja se duže od decenije, prilepila, kao taksena marka, uz srpskog diktatora?

Gospođa, ili gospođica Vasiljević je, što bi reko francuski predsednik Makron, fluidne seksualnosti! Po potrebi se odaje i muškom i ženskom telu

Suprotno Vučićevoj tvrdnji, ona, barem prema izveštaju iz knjige rođenih, nikada nije bila udata za pomenutog francuskog obaveštajca, koji je delovao iz njene kancelarije u MUP-u. Njihova ''ljubav'' je bila čisto poslovna. Da je bila udata, morala bi se i razvesti ili bi otišla za njim u drugu zemlju, u kojoj su ga čekale druge ''supruge'', poput Suzane.

U kabinetu srpskog diktatora ona je ''sve i svja''. Ona mu menja pelene, kada se diktator umokri, jer ne kontroliše tu fiziološku funkciju (o čemu je posvedočio i Vuk Jeremić, koji se sa saradnicima pojavio u Predsedništvu, na Vučićev poziv da se obračunaju, videvši kako se vlaže predsednikove pantalone i on se žurno vraća u kabinet). Kada padne u depresiju Vučić se valja po podu, ona ga šutira nogom, psuje i tera da ustane.

Šizofreni peder Aleksandar Vučić uvek prima na razgovor strane ambasadore i visoke zvaničnike stranh držva, u prisustvu pomenute Suzane Vasiljević. Koji to šef strane države, premijer, ili ministar, sa sobom vodi ''medijsku savetnicu'' ili savetnika? Kada se, recimo, predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin sastao sa predsednikom druge države, vlade ili visokom delegacijom, a da je tom sastanku prisustvovao njegov portparol Dmitrij Peskov? I kada je američki predsednik vodio sastanak sa stranim državnicima u prisutsvu portparola Bele kuće?

Suzana Vasiljević je dvostruki agent. Francuske vojne obaveštajne službe i nemačkog BND-a. Ostaje vrlo čudno kako je moguće da ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčeno rzgovara sa srpkim dikatorom Vučićem u prisutsvu žene za koju diplomatski kor zana da je špijunka dve strane službe?

Bilo bi razumljivo da službenim razgovorima sa strancima Vučić povede savetnika za spoljnu, ili ekonomsku politiku, savetnika za bezbednost, a ne ''medijsku savetnicu''!

Mnogo zla je ova nemnutirana žena učinila Srbiji.

Ona je bila strateg da se nemačko-francuskim planom Srbija potpuno devastira. Upućeni tvrde da je šutirala Vučića, preteći da će ga uništiti?

Na zvaničnim prijemima, na koktelima, ona diruguje Vučićem, otima mu čaše iz ruku, grua ga nogom. Srpski dikator je zvanično oženjen. Njegova supruga se ne pojavljuje, osim što tumara po belom svetu, zajedno sa Oleanom Zelenski. I ne žive zajedno! U vilu ''Mir'' on dovodi svoje ljubavnike! Sa Tamarom, zvaničnom ženom, čuje se povremeno!

Svaki detalj razgovora Vučića sa stranim diplomatama i svojim saradnicima iz Vlade francusko-nemački obaveštajci znaju odmah, jer Suzana dolazi na sastanak ozvučena!

Ova, takođe pishički poremećana žena, saslušava ministre, predsednicu Vlade, urednike medija iz Velike propagande laži, organizuje prebacivanje novca, ucenjuje biznismene. Ona kontroliše sudove, tužilaštva, policiju, BIA, čita izveštaje BIA, VOA VBA, MUP-a i Vlade Srbije, te odlučuje da li će sa tim informacijama upoztnati prvo svoje rezidente, pre Vučića.

Deluje tužno kada Vučić sam iznosi pelene iz svoje sobe u hotelima u kojima odseda u inostranstvu, a ova bedevija se smeje i sprda na njegov račun. Srpski diktator je opasan ludak, koji uživa u njenom mučenju.

Sindikat brani policiju

Sindikat srpske policije je 2. novembra 2012, u prepodnevnim satima, povodom izjave srpskog predsednika Tomislava Nikolića i potpredsednika Vlade Srbije da ih je Uprava kriminalističke policije Srbije prisluškivala, izdao saopštenje, koje ćemo citirati. Predsednika Nikolića, Aleksandar Vučić koristi kao toalet papir, i on se uvek, ponizno oglasi, po Vučićevom nalogu. U saopštenju broj 130, Sindikat srpske policije tada obaveštava javnost:

"Izjava predsednika države Tomislava Nikolića i ministra odbrane Aleksandra Vučića da su prisluškivani iz vrha MUP-a može negativno da utiče i doprinese padu ugleda u državne institucije, Vlade Republike Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova.

Polazeći od pretpostavke da su navodi o prisluškivanju tačni, ovakve informacije ne bi smele da izlaze u javnost do okončanja postupka. Umesto toga, zarad populizma i podizanja rejtinga, danas se koriste kao perfidno oružje u propagandnom ratu između državnih funkcionera, političara i pojedinaca.

Javno iznošenje nepotpune informacije da je jedna grupa po nalogu MUP-a prisluškuje najviše državne funkcionere, ostavlja prostor za spekulacije, nagađanja i doprinosi rušenju ugleda Ministarstva unutrašnjih poslova i njenih zaposlenih.

U celoj priči ostaje nejasno, da li su se predmetni prisluškivali po nalogu suda ili samovoljno zloupotrebom ovlašćenja i položaja pojedinaca u MUP? Ako se radi o samovolji i kršenju zakona, zahtevamo od onih koji poseduju informacije da ih javno obelodane, s obzirom da su krenuli u medijski rat protiv policije.

Zahtevamo da se objavi ime i prezime lica iz vrha MUP koje je dalo nalog da se nezakonito prisluškuju najviši državni funkcioneri, te ako ima elemenata, utvrdi krivična odgovornost!

Bilo bi neozbiljno da se u budućem periodu načini politički kompromis, da se na udaru moćnika i zakona nađu obični radnici koji su izvršavali naloge svojih šefova, a da se nalogodavac amnestira zarad "viših interesa".

Takođe, treba napraviti jasnu razliku, da li su predsednik Tomislav Nikolića i ministar odbrane Aleksandra Vučić prisluškivani, ili se radi o nekoj drugoj stvari, a to je uvid u evidenciju telefonskih brojeva koji su ostvarivali pozive sa gospodinom Nikolićem i Vučićem, što nije isto...".

Ovo Saopštenje sindikata srpske policije mediji nisu objavili, a nisu se oglasili tim povodom ni gospoda Nikolić i Vučić.

Ko je, dakle, prisluškivao pomenute?

Vučićeva špijunka uhvaćena na delu

Koordinator rada svih službi bezbednosti (Vučić), a koja funkcija je suprotna Ustavu Srbije, nije rekao na koji je to način on i predsednik Nikolić bio na merama Uprave kriminalističke policije Srbije.

Tabloidovi istraživači su došli do informacija, koje ukazuju da je tadašnjeg potpredsednika srpske vlade )Vučića) trebalo uhapsiti, a da smo iole ozbiljna država, on bi, istog časa, podneo ostavku.

Naime, u svojoj opsednutosti da se do smrti obračuna sa Ivicom Dačićem, jer mu je taj zadatak dao njegov tadašnji mentor i tadašnji seksualni partner Miodrag Rakić, Gospodar Vučić je za svog medijskog savetnika angažovao Suzanu Vasiljević, nekadašnju službenicu Biroa za informisanje MUP-a Srbije.

Gospođica Vasiljević je višestruki agent stranih obaveštajnih službi. Nju je Ivici Dačiću u prethodnom mandatu utrapila Demokratska stranka da bi bio pod njenom stalnom kontrolom.

Nakon što je Uprava kriminalističke policije MUP-a Srbije, tačnije Odeljenje za operativno-obaveštajne poslove, ukazalo da se iz prostorija MUP-a Srbije, tačnije iz svoje kancelarije, gospođica Vasiljević neometano bavi špijuniranjem, ministar Dačić je, uz saglasnost tadašnjeg predsednika Srbije (Borisa Tadića), otkazao ugovor o radu na određeno vreme gospođici Vasiljević. U stalni radni odnos ona nije mogla biti primljena, jer nije imala završen fakultet. Zaposlila se, fiktivno, sa svojom drugaricom Tijanom Grulović u ‚‚Srbijašume‚‚ čiji direktor je bio zet Ivice Dačića.

Ali, čim je vlast preuzeo Gospodar Vučić, ona je samo promenila kabinet, pa je uz punu saglasnost prvog potpredsednika Vlade Srbije, od prvog dana neometano iznosila dokumenta koja predstavljaju državnu i vojnu tajnu.

Osim gospodina Žorža, koji je elitni obaveštajac francuske službe, gospođica Suzana Vasiljević je na stalnoj vezi i sa nemačkom obaveštajnom službom.

U izveštajima njenog ''dečka'' Žorža, i njenim dostavama, Aleksandar Vučić se opisuje kao bolesni peder, psihopata i ludak koji voli da mu se laska, i opsednut je špijunskim aktivnostima, obožava da se smatra da je on značajan englesko-američki čovek u Srbiji.

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije opisujući postojanje osnovane sumnje da bivša radnica MUP-a Srbije odaje državne tajne, da reketira bogate građane i vrši iznudu, predložili su tadašnjem načelniku UKP-a Rodoljubu Miloviću, da se Višem javnom tužiocu u Beogradu predloži da od istražnog sudije traži saglasnost za preduzimanjem operativnih mera, a između ostalih i slušanje njenih službenih i mobilnih telefona.

Istražni sudija Višeg suda u Beogradu odobrio je primenu mera, i taj nalog je prosleđen tehničkoj službi Bezbedonosno informativne agencije da prisluškuje njene telefone.

Službenici BIA, koji su izvršavali ove meru, ustanovili su njene česte kontakte mobilnim telefonom sa Aleksandrom Vučićem. Tako je nastala afera. Ni Vučić ni Nikolić nisu bili prisluškivani, osim razgovori Suzane Vasiljević sa njenim šefom!

Zakonito praćenje aktivnosti visoke službenice u Vladi Srbije, koja otvoreno sa svojim ''dečkom'' agentom strane obaveštajne službe radi protiv Srbije, Aleksandar Vučić je uz pomoć direktora BIA podigao na nivo pokušaja atentata na njega!

Bezbedonosno informativna agencija, svakodnevno dostavlja kasete snimljenih razgovora građana, koji su interesantni Vučiću i njegovoj ‚‚medijskoj savetnici‚‚

Čitava odeljenja BIA, rade na imidžu Aleksandra Vučića, na praćenju Ivice Dačića i funkcionera SPS-a i biznismena, opozicionih aktivista, novinara, diplomata....

Desetine policijskih službenika BIA tada šire glasine kako su, navodno, Hilari Klinton i Ketrin Ešton tražile od srpskih vlasti da se ne smenjuju tužioci Vladimir Vukčević i Miljko Radisavljević, a da se ne ispituje kriminal Dragana Šutanovca! O tome ove gospođe nisu ni reč progovorile sa Tomislavom Nikolićem i Ivicom Dačićem, a Vučić je bio van sebe što se i sa njim, kao "najznačajnijim" čovekom u Srbiji, nisu se ni rukovale.

Kako, zašto, otkud?

Suzana Vasiljević je 2005. snimila dokumentarni film "Srebrenička sećanja", koji je u oktobru te godine prikazan na zagrebačkom "Film festivalu". Tada je hrvatskim i sarajevskim medijima otkrila dva razloga zbog kojih je odlučila da se bavi temom zločina u Srebrenici, koji je izvršen deset godina ranije.

Kao prvi motiv, Vasiljević je navela lične simpatije za Srebrenicu, koje je razvila u ranom detinjstvu, kad je vikende provodila u Zvorniku, gde je njen otac bio angažovan na izgradnji hidrocentrale.(Što je čista laž). Drugi motiv je profesionalan. Htela je da kroz ispovesti četiri srebreničke žene, kojima su ubijeni sinovi, muževi ili očevi, pokaže Srbima kakvu su nesreću izazvali, a koju prećutkuju ili negiraju.

- U Srbiji postoje ljudi koji nisu znali da su Srbi u Srebrenici pobili sve živo. Nisu znali, jer nisu hteli da znaju. Kad ne primećuješ problem imaš dojam da ga nemaš. U drugu grupu spadaju oni koji uključe Prvi program RTS-a, sede i gledaju RTS, koji kaže da Naser Orić ubija ljude u Srebrenici i oni veruju u to jer ništa drugo nisu čuli. Televizija je bila jedini medij, a ona je naravno bila u rukama Slobodana Miloševića - rekla je Vasiljević u intervjuu za Feral Tribune.

Tada nije pomenula da je Aleksandar Vučić samo dve nedelje pre masakra u Srebrenici sa skupštinske govornice zahteva da bude ubijeno "sto muslimana za jednog Srbina".

Tri godine kasnije, Suzana Vasiljević je postala savetnica za medije Ivice Dačića, koji je bio portparol SPS-a u vreme srebreničke tragedije. Iz Dačićevog kabineta je prešla u Vučićev kad je SNS dovedena na vlast.

Film "Srebrenička sećanja" je snimila Vasiljevićkina producentska kuća "DVS Infocus Balkans". Pre toga, ona je radila u produkciji BBC-a, koja je napravila dokumentarnu seriju "Smrt Jugoslavije", u kojoj su Srbi i Srbija prikazani kao agresori na ostale jugoslovenske narode i republike.

Suzana Vasiljević je, tokom ratnog raspada SFRJ, radila za austrijsku televiziju ORF i nemačku TV ARD. Za britanske produkcije BBC, PBS i Chanell 4 učestvovala je u snimanju nekoliko filomova u kojima su Radovan Karadžić i ostali istaknuti pojedinci iz vrha Republike Srpske prikazani kao ratni zločinci.

Suzana Vasiljević je u MUP-ovom Birou za saradnju sa medijima, pri kabinetu ministra, radila po ugovoru o delu. Plata nepoznata. Lažno se predstavljala kao portparol MUP-a i šef biroa za saradnju s medijima.

U vreme kada je radila u Birou imala je samo srednju stručnu spremu, a sve privilegije kao da je završila fakultet. Par meseci pre nego što je oterana iz MUP-a završila je neki fakultet (za kamermana ili fotografa). Kako i kada, ako je non-stop bila po inostranstvu i na poslu.

Kao lažni šef Biroa dobila je na korišćenje novi automobil marke Škoda sivo-metalik boje(više puta ga je udarala i slupala, izgrebala po dužini po parkinzima, a za veliku štetu nikada nije odgovarala). Koristila je dva službena telefona u MUP-u. Imala je limit od 25.000 dinara po jednom telefonu. Pošto je bila radnik pod ugovorom, Branko Lazarević joj je dozvolio i primala je poštu koja je bila klasifikovana kao "Strogo poverljivo", kao državna ili službena tajna. Za sve vreme dok je u vezi sa francuskim špijunom.

Sve ove godine Suzana izveštava, nedeljno, a po potrebi ičešće, e mailom svog bivšeg ljubavnika i njegove šefove o Vučićevim aktivnostima, kao i planovima rada njegovih savetnika, ministara i stranačkih kolega, kao i sa sastanaka sa stranim ambasadorima i i diplomatama iy inostranstva. To isto dostavlja i nemačkom predsravnik BND-a u Beogradu.

1

Špijun sa dozvolom

U jednom delu zaglavlja na fotografiji, možete videti da Žorž za svoje službene potrebe, koristi i broj faksa u Birou za saradnju s medijima MUP-a!? Pitanje je ko mu je to dozvolio? I kakva je veza MUP-a sa tim francuskim operativcem.

Prevod CV-a Žorža Urioa sa engleskog

- Adresa: 160 Bulevard Mortier 75020 Pariz

- Tel. 0033 6 11 83 89 19

- Mail: gurioŽgmail.com

- Datum rođenja 1964, Nimes, Francuska.

- Od 1986. sam kao oficir radio za Ministarstvo odbrane. Angažovan u različitim ratnim sukobima i krizama u Africi (Ruanda 94, Centralnoafrička Republika 93/97, Čad 97,Kamerun 94) i bivšoj Jugoslaviji (Bosna 93/94/95/96/97/2000 i Kosovo 99), najveći deo vremena kao obaveštajni oficir. Radio sam u multilateralnim i multinacionalnim sredinama tokom tih operacija, često u veoma teškim životnim i bezbednosnim uslovima.

- Od 1987. do 1989. radio sam kao instruktor u trening centru za obuku komandosa.

- Od 1990. do 1993. bio sam komandir borbenog voda u pešadijskom puku, zadužen za nastavu i obuku 45 vojnika.

- Od 1993. do 2001. sam radio kao vođa Long Range Recon tima ("daljinske"operacije), a zatim kao komandant puka u Specijalnim snagama. Od 2008. do 2010. godine, bio sam sa činom kapetana, komandir grupe od 450 lica.

- Od 2001. do 2005. pridružio sam se Francuskoj obaveštajnoj službi, kao oficir specijalizovan za Balkan.

- Od 2005. do 2009. sam bio 1. sekretar Francuske ambasade u Beogradu. Bio sam savetnik ambasadora zadužen za bezbednosnu i političku situaciju u Srbiji (Kosovo, Sandžak, Preševska dolina) i Crnu Goru.

- U tom periodu sam razvio brojne i različite političke kontakte na svim nivoima vlasti u Srbiji, na Kosovu i u Crnoj Gori, kao i unutar oružanih snaga i bezbednosnih struktura.

Obrazovanje:

- 2001: Štapska vojna akademija, Compiegne, Francuska.

- Od 1987. do 2000. različiti vojni centri za obuku.

- 1986-1987: Vojna akademija u Sen Sir Ketkuidan, Francuska

- 1983-1986: Pravni fakultet, Monpelje, Francuska.

- 1980-1983: srednja škola, Bezier, Francuska.

Veštine:

- Dobro poznavanje rada na računaru, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)

- Govorim francuski, engleski, španski i služim se srpskim.

- Vozačka dozvola

Instrukcija radnicima Biroa za saradnju s medijima

Suzana Vasiljević je sa svoje privatne e-mail adrese, putem blekberija, pisala Birou u vreme kada je jedan dnevni list izneo u javnost aferu sa Brankom Lazarevićem. U Lazarevićevo ime pisala je demantije na sve navode medija. Tako je, na primer, nalagala da se bojkotuje Blic i da se Blicu ne šalju saopštenja i fotografije sa posete ministra Dačića Americi, odnosno sa molitvenog doručka.

2

Zvanična biografija

Rođena je 26. oktobra 1968. godine u Beogradu.

Završila je XII beogradsku gimnaziju. Studirala je novinarstvo i germanistiku u Berlinu i filmsku i televizijsku kameru na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

U svojoj zvaničnoj biografiji navodi da je početkom devedesetih radila kao istraživačica, prevodilica, producentkinja i novinarka za svetske televizijske stanice, između ostalog za BBC, nemačku televiziju ARD i austrijsku televiziju ORF.

Dobitnica je „Zlatne masline" za režiju na televizijskom festivalu u Baru 2005. godine za film „Srebrenička sećanja".

Od 2004. godine, kako navodi u svojoj zvaničnoj biografiji, radi kao konsultant u Kancelariji za saradnju sa medijima Vlade Republike Srbije, zadužena za komunikaciju sa predstavnicima ambasada, NVO i stranih medija, kao i za organizaciju konferencija.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane