Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Zašto su se protagonisti režima javno odmetnuli i nedvojbeno postali poput bande kriminalaca

Izbori, praznik demokracije na HR način

Raskrinkana je urota i urotnici protiv RH i njenih državljana. Ogromne i pogubne su posljedice koje proizvodi ovaj zločin. Npr., ništavne su pravne posljedice svih dosadašnjih odluka državnih institucija i pojedinaca, koji takve odluke potpisuju i na njih stavljaju lažni pečat Republike Hrvatske?! Stoji uvjerenje, kako javno iznošenje dokaza postojanja organiziraniga zločina na čelu Republike Hrvatske, koristi svekolikoj javnosti. Iznositi dokaze, koji izravno pokazuju, kako Republikom Hrvatskom orgija organizirani kriminal, niti je ugodno niti je bezopasno! Državni kriminal toliko je umreženi i moćan pa svoju moć nakon javnog raskrinkavanja, iz osvete može upražnjavati nad bilo kime pa i nad onima, koji kriminal javno iznose jer na žalost druge mogućnosti nemaju, pošto institucije na oba oka žmire na počinitelje kriminala iz vlastitih redova! Kada čovjek shvati o čemu se ovdje radi, tada ga, narodski rečeno prođe jeza.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Neki je dan Zoran Milanović, tzv predsjednik RH raspisao parlamentarne izbore. Izbori koji se održavaju kod nas, nemaju nikakav zakonski temelj. Radi se o podvali režimske nomenklature, koja je sa sebe odbacila Yugo komunističko partijske dronjke te navukla demokratsko režimsko odijelo i opet zajašila državu. Ovoga puta državu pod nazivom Republika Hrvatska. Istinabog, gadi im se pri samoj pomisli, kako vladaju Hrvatskom koja je formalno samostalna i međunarodno priznata država.

Za Tito partijsku kliku ta je činjenica nepodnošljiva, iako su Hrvatsku okupirali sa svih strana, zaposjeli sve njene institucije, resurse i sa tih pozicija, državljane RH drže u talačkoj krizi od njenog osamostaljenja. Na svim razinama nositelji režima ponašaju se samovoljno. Čak i zakone koje donose, isključivo kako bi pogodovali sebi samima, čak i takve zakone i propise, gaze bez ikakvih posljedica.

Sjetimo se Zakona o prodaji INA-e, kojega je donijela i prekršila Račanova garnitura, kada su tzv. Hrvati protuzakonito prodali, a Madžarska MOL banda protuzakonito kupila dionice naše INA-e! Nije stoga teško dokučiti motive falsificiranja i elementarnog gaženja ustava i zakona. Temeljem toga, nezakonitog ponašanja nositelja vlasti u Republici Hrvatskoj.

Zašto su se protagonisti režima javno odmetnuli i nedvojbeno su postali i ponašaju se poput bande kriminalaca?! Na sve što podsjeća na hrvatsko, javno i bezobzirno, utisnuli su otiske svojih dugih i prljavih prstiju. Nisu samo falsificirali Ustav i zakone, čak su falsificirali hrvatski grb - šahovnicu.

U vrijeme Josipa Broza i njegove zločinačke partije, grb Socijalističke Republike Hrvatske počeo sa bijelim poljem. No, kada je crvena banda okupirala i zasjela na čelo samostalne države Hrvatske, grb Republike Hrvatske počinje sa crvenim poljem, a hrvatski grbovi, koji počinju sa bijelim poljem, hrvatska režimska banda tretira ustaškim grbovima!

U ime Oca i Sina i Duha svetoga!

Križa se narod ali junački desetljećima šuti i hrabro kleči i saginje glavu pred hrvatsko režimskom lopovskom bagrom, čije ponašanje liči na svekoliko ludovanje. Da su i ovi nadolazeći izbori neustavni, temeljeni na kršenju zakona, poznato je ali svi koji bi trebali reagirati na takve anomalije šute i prave se "grbavi". Zašto šute, zašto se prave "grbavi"?

Odgovor se sam nameće. Zato jer im je to interes!

Na sreću, ne šute baš svi, ne saginje glavu pred očitim kršenjem Ustava i Zakona baš svatko. Ima nas, ima nas još koji se ne mirimo sa stanjem svekolike devatacije, koja poput kuge hara Republikom Hrvatskom. Dobio sam meil i dokaze kako su i ovi izbori obična farsa kriminalaca na čelu Hrvatske i njihovih jataka.

U interesu svih, koji još vjeruju u funkcioniranje pravne države, sadržaj, koji mi je poslao primarno hrabar čivjek, stavljam pred javnost u nadi kako će dokazi kriminala, potaknuti nadležne na obranu protiv najezde kršitelja Ustava i Zakona.

***

Jakob Zvrk

Poštovani,

U prilogu su neustavne i nezakonite Odluke o izborima koje je donio Zoran Milanović, a o kojima se, gle čuda, nije očitovala ekipa lažnih pravnika i lažnih sudaca Ustavnog suda RH, kao niti jedan član bilo koje hrvatske stranke!

Obratite pažnju da su iz uvoda Odluka izbačeni brojevi "Narodnih novina" u kojima su objavljeni Pročišćeni tekstovi Ustava RH, koje su članovi Odbora za Ustav, poslovnik i pravosudni sustav na čelu sa Vladimirom Šeksom ili Matom Arlovićem krivotvorili, mijenjajući redosljed članaka u odnosu na tekst koji su donosili zastupnici zastupničkog doma (pod različitim imenima, Sabor Republike Hrvatske, Hrvatski državni sabor, Hrvatski sabor!).

U slijedećem mailu dostavit ćemo Odluku Ustavnog suda iz 2014. godine u kojima se oni pozivaju na Pročišćene tekstove Ustava RH, (a kojih nema u Milanovićevim neustavnim i nezakonitim Odlukama) i koja dokazuje da:

je referendum 2013. godine bio neustavan, ali su ga lažni suci Ustavnog suda RH proglasili ustavnim

da lažni suci Ustavnog suda RH svjesno pokrivaju kriminal u RH

da lažni suci Ustavnog suda RH svjesno nisu reagirali na neustavne promjene Ustava RH od 1997. godine do danas!

Itd...

***

No, tu nije kraj svjedočenju g. Jakova Zvrka!

U prilogu su tri dokaza o neustavnim promjenama Ustava RH.

Prva promjena je provedena zakonom što je neustavno!

Druga promjena je provedena Odlukom, što je još jedan dokaz o neustavnoj prvoj promjeni Ustava RH! No to nije sve, kod druge promjene mijenjali su Pročišćeni tekst Ustava RH koju nije donio niti Zastupnički dom Sabora Republike Hrvatske, niti Zastupnički dom hrvatskog državnog sabora već Odbor za Ustav, poslovnik i politički sustav.

Treća promjena je provedena Odlukom, što je opet dokaz da je prva promjena bila neustavna. I kod treće promjene mijenjali su Pročišćeni tekst Ustava RH koju nije donio niti Zastupnički dom Sabora Republike Hrvatske, niti Zastupnički dom hrvatskoga drzavnog sabora, niti Zastupničkog doma hrvatskog sabora već Odbor za Ustav, poslovnik i politički sustav.

Na niti jednu neustavnu promjenu nije bilo reakcije iz Ustavnog suda RH, iako im je to obaveza, kao niti od jednog "ustavnog stručnjaka" sa nevjerodostojnim i krivotvorenim Diplomama!

***

Još jednom ogromno hvala gospodinu Jakob Zvrku na opširnoj dokumentaciji koja ukazuje, kako našom zemljom vlada banda kriminalaca, temeljem falsificiranja Ustava, pečata i grba Republike Hrvatske. Raskrinkana je urota i urotnici protiv RH i njenih državljana. Ogromne i pogubne su posljedice koje proizvodi ovaj zločin. Npr., ništavne su pravne posljedice svih dosadašnjih odluka državnih institucija i pojedinaca, koji takve odluke potpisuju i na njih stavljaju lažni pečat Republike Hrvatske?!

Stoji uvjerenje, kako javno iznošenje dokaza postojanja organiziraniga zločina na čelu Republike Hrvatske, koristi svekolikoj javnosti. Iznositi dokaze, koji izravno pokazuju, kako Republikom Hrvatskom orgija organizirani kriminal, niti je ugodno niti je bezopasno! Državni kriminal toliko je umreženi i moćan pa svoju moć nakon javnog raskrinkavanja, iz osvete može upražnjavati nad bilo kime pa i nad onima, koji kriminal javno iznose jer na žalost druge mogućnosti nemaju, pošto institucije na oba oka žmire na počinitelje kriminala iz vlastitih redova! Kada čovjek shvati o čemu se ovdje radi, tada ga, narodski rečeno prođe jeza.

No život teče dalje.

Kazneno djelo imamo. Kriminalce, počinitelje također imamo. Zakone imamo, nadležne institucije i pojedince također. Nek pravna država Hrvatska a ne hrvatski falsifikati i nadriDRŽAVNICI, napokon profunkcioniraju! Još jednom jedno ogromno hvala svjedoku o kriminalu, koji se odigrava u samom vrhu Republike Hrvatske, članici "BOGOM DANE" EUropske unije!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane