https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Šuti se o atentatu na nogomet i žrtvi koja je jučer bila Hrvatska a danas je Češka a sutra će biti neka druga nogometna reprezentacija

UEFA moćna poluga AGENDE 30

Nogomet treba vratiti nogometu! Neka javnost uživa u istinskom nogometu. Danas je nogomet pod kontrolom biznisa, interesa, politike. U takvim okolnostima nogomet postaje izvorište onoga što negira sport. Dok o tome javno ne progovore izbornici, mediji, svi mi, do tada ćemo nemoćno gledati i trpjeti režisere prljavih rabota, kojima je nogomet sredstvo daljeg širenja razdora, netrpeljivosti i mržnje među ljudima. To je u potpunoj suprotnosti onoga što je zapravo najsporednija stvar na svijetu zvana nogomet.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Ovih dana mase su zaluđene najvažnijom stvari na svijetu, nogometom!

Doista, nogomet je više od sporta, politike, rata i mira, neizvjesne svakodnevnice koja nas okružuje. U kojoj grcamo spajajući kraj s krajem dana, kako bi preživjeli. No, poput SVIH segmenata u društvu i sport, poglavito nogomet, pod kontrolom je tzv AGENDE 30. Stoga i sadašnji nogometni EURO odvija se pod najstrožom kontrolom nevidljivig "ŽIRIJA", čije rezultate djelovanja vidimo za vrijeme trajanja nogometnih utakmica.

Nevidljivi žiri djeluje kao i za vrijeme natjecanja pjesme za Euroviziju, odlučuje pobjednika poput izbora za hrvatski a naročito za EUro parlament, čiji izbor je obilježen obmanama, krađama glasova, naštimavanja rezultata izbora, falsificiranjem izbornih lista, neregularnostima.

Tako je i sada u Njemačkoj na djelu BRUTALNA UEFINA SELEKCIJA, čija će nogometna reprezentacija PRIMARNO, nakon prvog kruga natjecanja pakirati kofere i otputovati kući.

Doista, ovo što gledamo na nogometnom EUru nije natjecanje već UEFINA selekcija, koja reprezentacija NE SMIJE PROĆI U DRUGI KRUG NATJECANJA!

Na koji način je izbačena Hrvatska nogometna družina svima je manje više poznato. O tome se piše i priča kod nas u Hrvatskoj. Analizira se suđenje koje je bilo kakvo je bilo. Činjenica je kako je izravno utjecalo na rezultat meča. Pokradeni su Hrvati u utakmici sa Italijom i to nije upitno. Izbačeni su sa turnira i otputovali su kući.

No, UEFINA KUHINJA koju je prošla nogometna reprezentacija ČEŠKE, potkrijepljuje sve teze i pokazatelje vezane za izbacivanje Hrvatske, kako se i na ovom prvenstvu najmanje radi o REGULARNOM sportskom natjecanju, sportskom događaju već se radi o javnoj i brutalnoj demonstraciji najmračnijih sila, koje nemaju nikakve veze sa sportom, nogometom.

Podsjetimo se, u utakmici sa Portugalom, Čehima je u zadnjoj minuti utakmice ukraden bod. Nakon očitog faula nad igračem Češke, kojega samo sudac vidio nije, Portugal osvaja loptu i postiže pobjedonosni gol! Sudac svira kraj utakmice!

Za mase, pobijedio je Portugal i Ronaldo nogometna ikona a ne sudac, UEFINA poluga na nogometnom terenu! Ali prava demonstracija svega MRAČNOGA što obilježava ovaj EU nogometni turnir, ČEHE čeka na utakmici sa TURSKOM. Vidi se kako Turci u natjecateljskim i regularnim okolnostima sa ČEHIMA u ovoj utakmici, teško mogu ostvariti i bod a kamo li pobijediti ČEHE..

No, tada na GLAVNU SCENU OPET stupa UEFA i njezin potrčko, SUDAC UTAKMICE. Čini sve kako bi Turska pobijedila. Crvenim kartonom osakaćuje ČEŠKU. Isti kriterij UEFINO POTRKALO ne primjenjuje, kada igrač Turske, koji ima žuti karton, LATKOM UDARA ČEŠKOG U GLAVU?! I nije bitno što SVI VIDE očitu krađu, očitu devastaciju i JAVNO poniženje reprezentacije ČEŠKE. "SVIJET" će govoriti o Turcima koji su ZASLUŽENOM pobjedom izbacili ČEHE sa turnira, iako to nije istina! Koliko su licemjerje i kukavičluk prožeti nogometnim svijetom, vidi se u činjenici, kako SVI koji se bave nogometom, ne dižu svoj glas u obranu nogometa, sporta, ovog natjecanja, u obranu nas, koji volimo nogomet..i tako dalje..

Šuti se o atentatu na nogomet i žrtvi koja je jučer bila Hrvatska a danas je Češka a sutra će biti neka druga nogometna reprezentacija, koja nije u krugu favorita "ŽIRIJA"/ UEFE, POLUGE AGENDE 30! Umjesto da svoje tvrdnje potkrijepljuje i na primjeru ČEŠKE, kako zbog SUDAČKE KUHINJE se Hrvatska nije našla u daljem krugu natjecanja, selektor HR reprezentacije Zlatko Dalić, o besramnoj krađi, izbacivanju i javnom poniženju ČEŠKE od strane UEFE, do danas nije progovorio niti riječ?! Kamo li se usudio ovo natjecanje Zlatko Dalić označiti NEREGULARNIM?! Previše bi to bilo i za našu DOMOLJUBNO/BIGOLJUBNU NACIONALNU IKONU. A imao bi potpuno pravo. Štoviše, zajedno sa Čehima dati izjavu, osvrt o tome kako se selektiraju reprezentacije, koje se izbacuju sa prvenstva a kako one, koje odlaze u dalje natjecanje..

Bio bi to šamar upućen gazdama/režiserima i ovog nogometnog natjecanja..

Doista, zašto tako ne nastupe likovi poput Zlatka Dalića, i mnogi drugi kompetentni, koje masa ljudi diže na oltar BIGOLJUBLJA I DOMOLJUBLJA?!

Odgovor je jednostavan.

Zato jer u suštini nikome nije u interesu istini pogledati u oči a kamo li je iznijeti pred javnost jer to također nije u interesu kreatora AGENDE 30! Stoga pod hitno moramo nogomet oteti iz ruku zelenaša, prekupaca, nakupaca i vratiti ga nama!

Nogomet treba vratiti nogometu! Neka javnost uživa u ISTINSKOM NOGOMETU. Danas je NOGOMET pod kontrolom biznisa, interesa, POLITIKE. U takvim okolnostima NOGOMET postaje izvorište onoga što negira sport. Dok o tome JAVNO ne progovore izbornici, mediji, svi mi, do tada ćemo NEMOĆNO gledati i trpjeti režisere prljavih rabota, kojima je nogomet sredstvo daljeg širenja razdora, netrpeljivosti i mržnje među ljudima.

To je u potpunoj suprotnosti onoga što je zapravo NAJSPOREDNIJA STVAR NA SVIJETU ZVANA NOGOMET.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane